Резюме від 15 травня 2024 PRO

Оксана

Помічник бухгалтер, інженер, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з логістики

з 12.2021 по 12.2023 (2 роки)
Концерн "МТМ", Запорожье (Транспорт, логистика)

Контроль за дотриманням виконання розкладу руху; аналіз причин відхилення від маршрутів, системний аналіз маршрутної сітки за допомогою системи GPS моніторінгу; ділове листування; підготовка звітності в установлені терміни.Реєстрація податкового зобов'язання.Звірка взаєморозрахунків з контрагентами. Оформлення довіреностей на отримання ТМЦ. Облік ТМЦ, введення в бази карток номенклатури, введення в бази даних нових контрагентів.

Економіст з бухгалтерського обліку та господарської діяльності

з 06.2016 по 07.2021 (5 років 1 місяць)
ТОВ"ЛОГІСТІК АВТО 2017", Запорожье (Транспорт, логістика)

Відновлення обліку на складі з нуля. Ведення складського обліку ТМЦ, проведення інвентаризацій, звірка залишків, ведення загальногосподарських та загальновиробничих витрат, проведення видаткових та прибуткових документів у 1С у спецпрограмі. Акти звірок з постачальниками та замовниками, матеріали, перевірка та контроль каси. Проведення та облік фінансових звітів готівка / без готівки. Облік ПММ щодо карт та заправок в Україні. Складання підсумкових звітів зарплати водіїв.
Впевнений користувач: Exell, Word, 1С Бухгалтерія 7, основа знань системи "Клієнт-Банк", працюю з програмами GPS моніторингу.

Освіта

Запорожский центр профессионально-технического образования

1)Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних з поглибленим вивченням бух. обліку та програми 1С бухгалтерія,2)Бухгалтерський облік, Запорожье
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

Навички роботи із первинними документами (накладні Акти. податк Навички роботи в офісних додатках MS Office: Word Excel (досвід M.E.Doc Клієнт-Банк Висока працездатність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: