Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Євген

Начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Інші країни, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з логістики

з 03.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Гранд Лоджистик Компани, Дистанційно (Транспорт, логістика)

Пошук міжнародних перевізників та по всій території України. Перевірка компаній. Контроль завантаження , перетин кордону та вивантаження авто. Контроль дебіторської заборгованості. Своєчасний звіт ( Gps ) по місцезнаходженню автівок та супроводження їх .Співпраця з брокерами ( жд , морські ) по документообігу ( оформлення всіх необхідних документів )

Начальник зміни

з 08.2021 по 06.2022 (10 місяців)
Глобинский мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)

Щоденне планування виробництва . Забеспечення відділення термоупаковки та експедіції усім необхідним для своєчасного відвантаження готової продукції .Участь у Lean проекті . Розробка мотивації працівникам цеху термоупаковки та експедиції

Директор виробництва

з 06.2015 по 01.2021 (5 років 7 місяців)
ТОВ Каховськи ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Керівник відділу логістики та відділу експедиції.. Керівник відділу якості. Керівник інженерної служби.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
За сумісництвом займав посаду головного технолога.
Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин

Майстер цеху

з 06.2011 по 06.2015 (4 роки)
Тов Каховскі ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Запуск цеха з нуля. Виробництво крафтових ковбасних виробів , напівфабрикатів, тк та ск продукції.

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія переробки м'яса, Одеса
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Висока працездатність 1С:Торгівля і склад Складський облік продовольчих товарів Облік ТМЦ Інвентаризація Стікерування товару Контроль залишків Управління персоналом Ощадливе виробництво Стратегічне планування Контроль термінів придатності Управління харчовим виробництвом

Знання мов

Німецька — початковий

Додаткова інформація

Відповідальний, порядний,стресостійкий, комунікабельний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: