Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024 PRO

Євген

Начальник виробництва

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Днепр, Другие страны, Киев, Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з логістики

с 03.2023 по наст. время (1 год 2 месяца)
Гранд Лоджистик Компани, Дистанційно (Транспорт, логістика)

Пошук міжнародних перевізників та по всій території України. Перевірка компаній. Контроль завантаження , перетин кордону та вивантаження авто. Контроль дебіторської заборгованості. Своєчасний звіт ( Gps ) по місцезнаходженню автівок та супроводження їх .Співпраця з брокерами ( жд , морські ) по документообігу ( оформлення всіх необхідних документів )

Начальник зміни

с 08.2021 по 06.2022 (10 месяцев)
Глобинский мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)

Щоденне планування виробництва . Забеспечення відділення термоупаковки та експедіції усім необхідним для своєчасного відвантаження готової продукції .Участь у Lean проекті . Розробка мотивації працівникам цеху термоупаковки та експедиції

Директор виробництва

с 06.2015 по 01.2021 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ Каховськи ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Керівник відділу логістики та відділу експедиції.. Керівник відділу якості. Керівник інженерної служби.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
За сумісництвом займав посаду головного технолога.
Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин

Майстер цеху

с 06.2011 по 06.2015 (4 года)
Тов Каховскі ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)

Запуск цеха з нуля. Виробництво крафтових ковбасних виробів , напівфабрикатів, тк та ск продукції.

Образование

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія переробки м'яса, Одеса
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Знания и навыки

Висока працездатність 1С:Торгівля і склад Складський облік продовольчих товарів Облік ТМЦ Інвентаризація Стікерування товару Контроль залишків Управління персоналом Ощадливе виробництво Стратегічне планування Контроль термінів придатності Управління харчовим виробництвом

Знание языков

Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Відповідальний, порядний,стресостійкий, комунікабельний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: