Резюме від 20 травня 2024

Дмитро

Бренд-дизайнер, арт-директор, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Art director, senior designer

з 01.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
UA House, Вся Україна (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Senior designer, Art director

з 01.2012 по 07.2020 (8 років 6 місяців)
TSB IT Solutions, Київ (IT)

Senoir designer

з 04.2010 по 09.2012 (2 роки 5 місяців)
World Web Studio, Київ (Дизайн)

Junior designer

з 03.2007 по 11.2009 (2 роки 8 місяців)
WOW Factor, Одеса (Видавництво, поліграфія)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Скетчинг Насмотренность (дизайн мышление) Креативність UI-дизайн Поліграфічний дизайн Графічний дизайн Розробка дизайну логотипів Комунікабельність 2D-графіка

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

У дизайні з 2006 року, починав з помічника у копіцентрі в Одессі, зараз займаюсь масштабними івент проєктами, разробляю дизайн для малого, великого, середнього бізнесу та проєктів B2G сигменту.

Здобував досвід у Digital агенції, працюючи з крупними компаніями: МХП, Avangard, Life, Avtologistika, Укрпошта, DTEK та іншими.

Працюючи арт-директором та senior дизайнером в Україно-Американському холдінгу, разробляв IT продукти та брендінг для: УПІ Агро (Укрпромінвест), УТК (Українська технологічна компанія) та інших.

З 2020 частково на фрилансі з власними клієнтами та міжнародними проєктами. Створював брендінг для великих івент проєктів: "Свято Подяки на Хрещатику", "Національний День Молитви у Палацу Спорту", Війшов у состав делегації до конгресу США у Вашингтоні в рамках проєкту "Ukrainian Washington Week", Свторив брендінг "UKRAINIAN-AMERICAN FORUM", робили проєкти для PARI MATCH. Створив бренд місту Фастів, ребрендінг Інституту Корецького, різні проєкти для Мін Молоді та Спорту та інші.

Одружений, батько двох синів.
Військовий капелан від ХСП (Християнської Служби Порятунку), один з лідерів молодіжного руху Spasinnya Youth. Співзасновник ГО "ASD" (Alpha Self Defence) військова підготовка.

Портфолио:
https://www.behance.net/lardistudio

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: