Резюме від 8 червня 2024 PRO

Игорь

Директор ресторану

Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторана

з 02.2018 по 06.2022 (4 роки 4 місяці)
ТОВ Піоппо Неро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан Pioppo Nero
м. Київ
Директор ресторану

А-la carta ресторан – 140 посадочних місць
Літній майданчик – 60 посадочних місць

•Розробка ідеї та концепції ресторану (назва, історія, логотип, інтер'єр);
•Планування ресторану з "0" (зал, кухня, підсобні приміщення);
•Контроль роботи будівельників під час будівельних робіт;
•Підбір обладнання, меблів, посуду, форми та спецодягу для персоналу;
•Підбір, навчання, адаптація персоналу;
•Розробка програми взаємодії між підрозділами;
•Розробка основного меню, сезонного меню;
•Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;
•Пошук постачальників, проведення тендерів, укладання договорів;
•Складання бюджету, підготовка звітної документації;
•Контроль за виконанням фінансових показників;
•Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану;
•Організація та проведення спеціальних заходів (дегустації, презентації, гастро-вечори);
•Організація та проведення банкетів, фуршетів;
•Контроль за дотриманням санітарних норм та правил трудової дисципліни;
•Взаємодія з органами контролю, сервісними службами.

Начальник служби ресторанного сервісу

з 07.2012 по 06.2017 (4 роки 11 місяців)
ТОВ «ГК Русь», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ТОВ «ГК Русь»
м. Київ www.hotelrus.phnr.com
Начальник служби ресторанного сервісу

Контроль роботи служби ресторанного сервісу (СРС)
Lobby bar – 80 посадочних місць
Restaurant – 200 посадочних місць
Room Service – 451 номер
Meetings & Banquets – 12 незалежних залів (від 10 до 550 осіб)

•Складання бюджету, підготовка звітної документації
•Контроль за виконанням фінансових показників: план продажів, рентабельність, збільшення середнього чека, мінімізація списань;
•Підбір, навчання, адаптація, мотивація та розвиток персоналу, оцінка роботи;
•Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану; служб Room Service, служби міні-барів, Meetings & Banquets;
•Контроль за дотриманням стандартів обслуговування, стандартів приготування страв;
•Контроль за дотриманням санітарних норм та правил трудової дисципліни;
•Розробка основного меню, сезонного меню, меню кава-брейків, конференц-пакетів, бізнес-меню, організація харчування спортсменів, організація та проведення банкетів, фуршетів, заходів класу «люкс», кейтеринг.
•Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;
•Пошук постачальників укладання договорів, контроль цін товару, якості та термінів реалізованого товару;
•Формування асортименту, замовлення товару та контроль резерву на складі;
•Взаємодія з органами контролю, сервісними службами, постачальниками.

Начальник служби ресторанного сервісу

з 11.2011 по 06.2012 (7 місяців)
ТОВ «Харків Палас», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

ТОВ «Харків Палас»
м. Харків, www.kharkiv-palace.com
начальник служби ресторанного сервісу

Запуск ресторанного сервісу готельного комплексу з 0 (start-up)
4 ресторани - 400 посадочних місць
Бар - 80 посадочних місць
Room Service – 180 номерів
Meetings & Banquets – 5 незалежних залів (від 10 до 400 осіб)

•Підбір, навчання, адаптація, мотивація та розвиток персоналу;
•Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану;
•Пошук постачальників, проведення тендерів, укладання договорів;
•створення служб Room Service, служби міні-барів, Meetings & Banquets;
•Підбір обладнання, меблів, посуду, форми та спецодягу для персоналу;
•Розробка меню, технологічних карт, карт бару, конференц-пакетів;
•Упорядкування бюджету, підготовка звітів;
•Взаємодія з органами контролю, сервісними службами.

Заступник директора ресторану

з 01.2005 по 11.2011 (6 років 10 місяців)
ТОВ «ГК Русь», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

ТОВ «ГК Русь»
м. Київ www.hotelrus.phnr.com
заступник директора ресторану

Lobby bar – 80 посадочних місць
Restaurant – 200 посадочних місць
Room Service – 451 номер
Meetings & Banquets – 12 незалежних залів (від 10 до 550 осіб)

•Організація взаємодії всіх підрозділів ресторану;
•Контроль якості продукції та сервісу;
•Складання бюджету та бізнес-плану;
•Контроль товарообігу;
•Проведення переобліків;
•Складання графіків та табелів;
•Організація, проведення заходів.

Освіта

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Технологія харчування, інженер-технолог, Київ
Вища, з 1995 по 2001 (6 років)

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІКУМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

Київ
Середня спеціальна, з 1991 по 1995 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Вища школа готельного бізнесу «Прем'єр Інтернешнл»

2008, рік

Тренінг О. Волова «Складання плану діяльності та бюджету відділу продажу та маркетингу»

2009

Тренінг К. Погодіна «Сучасний кейтеринг: типові помилки та успішні рішення», «Банкетні послуги ресторану: стійкість бізнесу та

2010

Семінар В. Таранова «Чому ресторани не приносять прибутку та що з цим робити?», «Як зробити з персоналу команду однодумців та

2012

Тренінги А. Мусатова «Управління персоналом ресторану», «Управління рестораном», «Крадіть усі»; "Як запалити персонал", "69

2016-2017

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Мій загальний стаж роботи у ресторанному бізнесі понад 30 років. Пройшов етап кар'єрного зростання від офіціанта до директора ресторану. Хороші навички лідерства, організації та контролю.
Досвід управління персоналом та складання системи його мотивації. Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану. Досвід підбору та навчання персоналу, формування ефективної команди.
Досвід відкриття ресторанів:
•Готель «Вікторія» м. Харків;
•Готель «Аврора» м. Харків, ресторан, служба рум-сервісу;
•Готель «Харків Палас» м. Харків 4 ресторани, створення служб рум-сервісу, служби міні-барів, банкетингу.
•Ресторан Pioppo Nero м. Київ
•Ресторан Ніколас м. Київ
Досвід обслуговування Перших осіб держави.
Знання програм: 1-С8, Opera S&C, Servio, Micros, Windows, MS Office, Internet.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: