Резюме від 30 травня 2024 Файл

Oleksij

Шеф-кухар (бренд)

Вік:
34 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Федорчук Олексій

Заявка на посаду: Шеф-кухар / Бренд Шеф
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса: Україна, м.Львів
Дата народження: 08.03.1990
Сімейний стан Неодружений
Освіта: 09.2008 – 07.2009 – Житомирський ліцей харчової промисловості
Профіль

Досвідчений і амбітний шеф-кухар з досвідом роботи в різних ресторанах і готелях високого рівня, прагне подавати найкращу їжу.
Визнаний далекоглядний шеф-кухар зі знанням харчових тенденцій і здатністю мислити нестандартно, коли справа доходить до створення меню.
Глибоке знання смаків і зв’язків між продуктами харчування, результатом чого є смачні страви та привабливе меню.
Вміє керувати всіма процессами пов’язаними з їжею та персоналом і діяльністю в сфері гостинності,найкращим чином готувати дизайн і презентувати їжу.

Основні кваліфікації

• Сильна освіта та практичний досвід у підготовці та управлінні стравами та меню
• Тверде розуміння того, як налаштувати смак та інгредієнти, щоб відповідати різним мовам, дієтам, культурам тощо.
• Надзвичайні комунікативні навички для надання інструкцій і навчання персоналу найкращим способам розробки та приготування їжі
• Творчі та інноваційні страви для гостей
• Організовано з використанням найкращих способів заощадити кошти та керувати часом, чи то приготування простих коротких замовлень чи складних страв
•Менеджмент та аналітика бюджетів,витрат та собівартостей підприємства
•Впевнений кризис менеджер

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД

03.2021 по теперішній час ресторан «Park ART of RESt»
Львів, Україна
Executive chef
• Розробка та впровадження меню для корпоративних заходів, весілль, днів народжень та інших свят в ресторанному комплексі
• Розробка,налаштування та впровадження структури департамента та штатного розкладу
• Ретельний контроль дотриманням безпечних для сировини процедур поводження з харчовими продуктами та вартості
• Забезпечення належного та регламентованого виконання рецептур
• Співпраця з бухгалтерією та керівництвом для управління фінансами та запасами
• Визначена атмосфера ресторану, який працював з меню
• Співбесіди з найнятими співробітниками та контролював навчання обслуговуючого персоналу
• Персонал під наглядом і наставництвом, відповідальний за короткі замовлення
• Системний контроль поставки на свіжість і контроль належного зберігання відповідно до місцевих правил поводження з харчовими продуктами
• Часто спілкувався з гостями, щоб покращити їхні враження від їжі
09.2020 по 03.2021 Приватний кухар
Сен-Тропе, Франція
Приготування їжі для власників вілли та для гостей на високому рівні
04.2019 по 30.09.2020 Бренд-шеф
Мережа «Farsch»
Харків, Україна
• Розробка та впровадження меню для корпоративних заходів, весілль, днів народжень та інших свят в ресторанному комплексі
• Розробка,налаштування та впровадження структури департамента та штатного розкладу
• Ретельний контроль дотриманням безпечних для сировини процедур поводження з харчовими продуктами та вартості
• Забезпечення належного та регламентованого виконання рецептур
• Співпраця з бухгалтерією та керівництвом для управління фінансами та запасами
• Визначена атмосфера ресторану, який працював з меню
• Співбесіди з найнятими співробітниками та контролював навчання обслуговуючого персоналу
• Персонал під наглядом і наставництвом, відповідальний за короткі замовлення
• Системний контроль поставки на свіжість і контроль належного зберігання відповідно до місцевих правил поводження з харчовими продуктами
• Часто спілкувався з гостями, щоб покращити їхні враження від їжі
09.2018 по 03.2019 Premier hotel Dnister 4 star hotel
Львів,Україна
Executive Chef
• Розробка та впровадження меню для корпоративних заходів, весілль, днів народжень та інших свят в ресторанному комплексі
• Розробка,налаштування та впровадження структури департамента та штатного розкладу
• Ретельний контроль дотриманням безпечних для сировини процедур поводження з харчовими продуктами та вартості
• Забезпечення належного та регламентованого виконання рецептур
• Співпраця з бухгалтерією та керівництвом для управління фінансами та запасами
• Визначена атмосфера ресторану, який працював з меню
• Співбесіди з найнятими співробітниками та контролював навчання обслуговуючого персоналу
• Персонал під наглядом і наставництвом, відповідальний за короткі замовлення
• Системний контроль поставки на свіжість і контроль належного зберігання відповідно до місцевих правил поводження з харчовими продуктами
• Часто спілкувався з гостями, щоб покращити їхні враження від їжі

04.2017 по 08.2018 Hotel “Radisson Blu Resort,Bukovel” 5 star hotel
Україна
Executive Chef
• Розроблені та підтримувані засоби контролю запасів продуктів харчування та запасів
• Вирішував завдання співбесіди з персоналом щодо прийому на роботу та навчання для всіх ресторанів.
• Навчання кухарів
• Створено п’ять нових меню та широкий вибір рецептів
• Підготовка меню для корпоративних заходів, весіль, днів народжень та інших свят на курорті
• Делеговані та контрольовані обов'язки слухачів,персоналу
• Керував ретельним дотриманням безпечних для сировини процедур поводження з харчовими продуктами та вартості
• Забезпечив належне та регламентоване виконання рецептур
• Співпрацював з бухгалтерією та керівництвом для управління фінансами та запасами
• Визначена атмосфера ресторану, який працював з меню
• Організував і керував щоденною роботою кухні від розподілу обов’язків персоналу до встановлення цін на фірмове меню.
• Координував виконання всіх пунктів меню, керуючи такими питаннями, як якісне розподіл порцій і презентація.
• Розроблено індивідуальне меню для більш ніж 1500 конференцій, банкетів і спеціальних заходів.
• Співпрацювали з адміністрацією, щоб переконатися, що весь персонал навчений меню та готовий надавати виняткове обслуговування гостей.
04.2016 по 04.2017 «Londonskaya Hotel» 4 star Hotel
Одесса,Україна
Executive Chef
• Керував командою з 10 осіб для виконання всіх пунктів меню, контролюючи якість роботи, правильне порціонування та презентацію на високому рівні.
• Контрольована інвентаризація.
• Навчав і наставляв понад 35 членів команди протягом двох років, сприяючи професійному розвитку безпечне поводження з харчовими продуктами, ефективне спілкування та управління постачанням.
• Розроблене меню для банкетів і спеціальних заходів понад 60 осіб.
12.2014 по 04.2016 Hotel “Radisson Blu Resort, Bukovel” 5 star hotel
Україна
Junior Sous Chef
• Працював з шеф-кухарем, щоб планувати та керувати щоденними кухонними операціями та розробляти сезонні меню.
• Розробляв нові рецепти та стандартні техніки приготування та презентації їжі; порціонуйте їжу та співпрацюйте з менеджерами ресторанів для встановлення цін продажу.
• Співпрацював з менеджером із закупівель для поповнення кухонних запасів; рекомендувати постачальникам і продавцям досягти стандартів якості, одночасно контролюючи витрати.
• Створення політики та процедур для покращення та вимірювання якості, дотримання вимог санітарії та безпеки та відстеження інновацій у приготуванні їжі, обладнанні та технічних можливостях.
• Сприяти управлінню запасами та реалізовувати внутрішній контроль для моніторингу рівня запасів та своєчасного поповнення.

ПРОФЕСІЙНі особливості
Шеф-кухар з досвідом управління та винятковими навичками роботи з людьми. Розбирається в управлінні всіма операціями на кухні та підтримує встановлені стандарти. Бажає складної ролі шеф-кухаря
Тісно співпрацює з менеджером відділу продуктів харчування та напоїв, щоб проводити зустрічі з персоналом і вирішувати будь-які проблеми з послугами, продуктами чи особисті питання.
Постійно підтримує чистоту та безпечне виробництво, дотримуючись усіх державних вимог санітарії та безпеки.
Регулярно розробляються нові рецепти відповідно до смаків споживачів, харчових потреб і бюджетних міркувань.
Розробка пунктів меню для відображення сучасних тенденцій і місцевого смаку для ресторанів і банкетів.
Встановив прямий контакт із членами команди, щоб збільшити дохід від продажів
Продемонстрував персоналу кулінарні прийоми, щоб забезпечити належне приготування, презентацію та якість нових меню
Співбесіда, навчання, планування та скерування кулінарного персоналу
Сплановані меню та спеціальні пропозиції
Контролює та керує витратами та запасами їжі
Підтримував дружні стосунки з продавцями та отримував привілейовані ціни
Підготовка та проведення банкетів від 10 до 750 осіб
Щодня впроваджено спеціальні пропозиції на обід і вечерю
Керування замовленнями та запасами, калькуляція витрат на харчування та робочу силу, складання бюджету та прогнозування

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: