Резюме від 13 травня 2024

Дар'я

Бухгалтер, менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Vitautas Magnus University

Факультет економіки та менеджменту, Каунас
Вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Академічна мобільність

Маріупольський державний університет

Економіко-правовий, Міжнародні економічні відносини, Маріуполь, Київ
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальність MS Excel Митне оформлення товарів цивільного призначення Знання електронного кабінету платника податків Бухгалтерський облік (банк) Бухгалтерський облік (виробництво) Аналітичне мислення Грамотна усна та письмова мова Оптимізація бізнес-процесів Оптимізація витрат

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Освіта: студентка 3 курсу Маріупольського державного університету (напрям підготовки – міжнародні економічні відносини, міжнародний бізнес 292).

Досвід стажування: участь в академічній мобільності в Університеті Вітовта Великого в Литві протягом осіннього семестру 2023–2024 років та двосторонній навчальній програмі обміну у весняному семестрі.

Наукова діяльність: тези доповідей «Значення креативного сектору економіки для України» (2021), курсова робота на тему «Сутність і мотивація міжнародного бізнесу. Типи та види міжнародного бізнесу» (2023), тези доповідей «Інтегральна оцінка конкурентоспроможності аграрної економіки України» (2023).

Досвід роботи: менеджер з продажів протягом 06/2022 – 08/2022, в обов’язки входило спілкування з потенційними клієнтами і проведення демонстрацій; бариста протягом 08.2022 – 01.2023, в обов’язки входило ввічливе спілкування з гостями, приготування напоїв, замовлення товарів, підрахунок каси та інше.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: