«Наші воїни, які повернулися з війни та проходять реінтеграцію, можуть пройти безкоштовне навчання профорієнтації, пошуку цивільної роботи, навичкам написання ефективного резюме та успішного проходження співбесіди», — розповідають про свою програму організатори, Клуб професійних перемовників та компанія Crowe Mikhailenko.

Завдяки Програмі реінтеграції ветеранів IREX та за підтримки Державного департаменту США цієї зими вони запустять програму, яка допоможе з працевлаштуванням захисникам і захисницям України.

Програма буде відбуватися в онлайн-форматі. Учасники в малих групах по 15 осіб будуть проходити навчання так званим «м’яким навичкам» (soft skills), які допоможуть у пошуку роботи та працевлаштуванні.

Курсанти будуть проходити такі етапи:

  • Тестування. На цьому етапі кандидати побачать свої сильні сторони, у яких саме професіях вони будуть доцільні, як це може допомогти у профорієнтації.
  • Лекції, воркшопи та практичні семінари щодо сучасних технологій проходження співбесіди.
  • Підготовка резюме та мотиваційного листа за підтримки HR-спеціалістів та кар’єрних консультантів.
  • Менторська підтримка від HR-спеціалістів та психологів під час пошуку роботи.

Щоб долучитися до програми, потрібно до кінця січня заповнити коротку реєстраційну форму та очікувати на зв’язок з адміністраторами програми.


Читайте також