Resume from April 16, 2024 File

Зоя

Начальник відділу постачання

Age:
60 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Дерепа Зоя Григорівна

Контактний телефон : [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 02.10.1963 рік
Проживання: м. Київ

Навички:
Особисті якості: урівноваженість, наполегливість, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність, уміння своєчасно приймати рішення, забезпечувати контроль за їхнім виконанням, уміння швидко орієнтуватися в ситуації та запобігати виникненню конфліктів, діловитість, ініціативність, уміння працювати з підлеглими, чітко та ясно висловлювати думки, створювати команду, особиста відповідальність за доручену справу, чесність і добросовісність, уважне ставлення до людей, принциповість, уміння сприймати критику й бути самокритичним.
Уміння працювати з операційними системами, такими, як Windows
Гарне знання основних офісних програм Word, Excel
Здатність ефективно розподіляти робочий час

Додатково:
Мова: Українська – рідна, Німецька – базовий рівень
Водійське посвідчення категорії «В»

Досвід роботи:
2010 – 2022 «Київський національний торговельно-економічний університет»
Посада: Начальник відділу матеріально-технічного постачання та організації закупівель. Замісник голови тендерного комітету.
Обов'язки: Організовує забезпечення університету та підрозділів всіма необхідними для його діяльності матеріальними ресурсами. Забезпечує підготовку укладання договорів з постачальниками, узгодження умов і термінів постачання. Забезпечує дотримання працівниками відділу трудової і виробничої дисципліни, правил охорони праці, техніки безпеки, правил внутрішнього трудового розпорядку університету. Забезпечує доставку матеріальних ресурсів відповідно до передбачених в договорах термінів, контроль їх кількості, якості і комплектності. Займається проведенням тендерних процедур згідно Закону України «Про публічні Закупівлі».
Забезпечує контроль за станом запасів матеріалів, дотриманням лімітів на відпуск матеріальних ресурсів і їх витратою в підрозділах. Керує розробкою і впровадженням заходів, щодо підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, зниженню витрат, пов’язаних з постачанням матеріальних ресурсів. Організовує роботу складського господарства, вживає заходи по дотриманню необхідних умов зберігання. Керує працівниками підрозділу. Керує розробленням проектів перспективних і річних планів і балансів матеріально-технічного забезпечення університету.

2004-2011 ТОВ «МТН»
Посада: Бухгалтер
Обов'язки: Самостійно і в повному обсязі вела облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов’язань, доходів і витрат за прийнятою на підприємстві формою бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення даних. Подавала в банківські установи документи для перерахування коштів згідно з визначеними податками і платежами, а також для розрахунків з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов’язань. Готувала дані для включення їх до фінансової звітності, здійснювала складання окремих її форм, а також форм іншої періодичної звітності, яка ґрунтувалась на даних бухгалтерського обліку. Забезпечувала підготовку оброблених документів, регістрів і звітності для збереження їх протягом встановленого терміну. Постійно знайомилася та вивчала нові нормативно-методичні та довідкові документи з питань організації та ведення бухгалтерського обліку та вносила пропозиції щодо їх упровадження на підприємстві.

1994-2004 МП ТОВ «РАПІД»
Посада: Головний бухгалтер
Обов'язки: Збір та аналіз фінансової інформації для підготовки звітів, робота з бухгалтерськими проводками, аналіз щоденних банківських операцій, готувати щомісячні звіти, підтримання довіри клієнтів, подає в банківські установи документи для перерахування коштів згідно з визначеними податками і платежами, а також для розрахунків з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов’язань. Виконує окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.

1993-1994 МП «ФАКЕЛ»
Посада: Старший бухгалтер
Обов'язки: Виконує роботу з ведення бухгалтерського обліку майна, зобов'язань і господарських операцій (облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, витрат на виробництво, реалізації продукції, результатів господарсько-фінансової діяльності; розрахунки з постачальниками та замовниками, за надані послуги. Здійснює прийом і контроль первинної документації по відповідним ділянках бухгалтерського обліку і готує їх до рахункової обробки.) Відображає на рахунках бухгалтерського обліку операції, пов'язані з рухом основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів. Робить нарахування та перерахування податків і зборів у державний, регіональний та місцевий бюджети, страхових внесків у державні позабюджетні соціальні фонди, платежів у банківські установи, коштів на фінансування капітальних вкладень, заробітної плати робітників і службовців, інших виплат і платежів, а також відрахування коштів на матеріальне стимулювання працівників підприємства.

1992-1993 Київське обєднання «Київ оптторг»
Посада: Головний бухгалтер
Обов'язки: Відображає на рахунках бухгалтерського обліку операції, пов'язані з рухом основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів. Бере участь у розробці та здійсненні заходів, спрямованих на дотримання фінансової дисципліни та раціональне використання ресурсів. Готує дані по відповідних ділянках бухгалтерського обліку для складання звітності, стежить за збереженням бухгалтерських документів, оформляє їх відповідно до встановленого порядку для передачі в архів. Виконує роботи з формування, ведення і зберігання бази даних бухгалтерської інформації, вносить зміни до довідкової та нормативної інформації, що використовується при обробці даних.

1987-1992 Васильківський завод «ЕлектроПобутПрилад»
Посада: ливарник пластмас
Обов'язки: Робота з полімерними матеріалами модельного цеху, формування, зачистка лиття.

Освіта:
2011 - 2017 Київський національний торговельно-економічний університет.
Факультет «Обліку, аудиту та інформаційних систем»
Спеціальність «Облік і аудит»

Бажаний рівень заробітної плати: 25 000 грн

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: