Resume from April 30, 2024 File

Виталий

Юрист-адвокат

Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Шаповалов Віталій Миколайович

Мобільний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейний стан: одружений
Дата народження: 10 червня 1986 року
Адреса: м. Київ, вул. Олійника, 15, кв.88

Освіта: Вища юридична (Військовий інститут Київського національного університету ім.Т.Г. Шевченка, юридичний факультет) 2003-2008 рр.

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю від 27.07.2020.

Досвід роботи:

Липень 2020 року - по сьогодення: Адвокатська діяльність:
Ведення переговорів між сторонами у спорі та укладення мирових угод, представництво інтересів в різних судових інстанціях, супроводження кримінальних, господарських, цивільних справ в тому числі вирішення трудових спорів, супроводження наказного/окремого/спрощеного провадження в судах, представлення інтересів в органах виконавчої служби, прокуратури та поліції.
Багаторічний досвід комплексного юридичного обслуговування фінансово -господарської діяльності суб'єктів господарювання за різними напрямками господарської діяльності, підготовка документів для оформлення договорів застави, іпотеки, купівлі-продажу рухомого та нерухомого майна, договорів позики, позички; оформлення правовстановлюючих документів, заповітів, заяв, довіреностей, тощо; користування базами; організація внутрішнього та зовнішнього діловодства, створення системи з ефективного управління господарськими підприємствами;
Юридичне представництво клієнтів (фізичних та юридичних осіб) у судових органах України (і не тільки) з юридичною допомогою і роботою у напрямках та в галузях права (із врахуванням претензійно-позовної специфіки):
-господарське (судовий процес),
- адміністративне судочинство (судовий процес),
-трудове, корпоративне, договірне, в тому числі із застосуванням нижчезазначених позицій, а саме:
1) судовий процес (будь-яка стадія, будь-які дії). Визначення напрямків захисту та/або "нападу" в судових процесах, а також визначення тактики і стратегії ведення судових "війн". Ведення судових справ. Ведення судових процесів. Представництво інтересів, супроводження і надання правової допомоги при розгляді різної категорії судових процесів та в різних судових інстанціях;
2) підготовка процесуальних (судових) документів. Судова діяльність і судова робота будь-якої складності та в різних регіонах України і не тільки;
3) виконавче провадження (виконання/невиконання судових рішень),будь-яка стадія/дії;
4) представництво інтересів і надання правової допомоги при взаємовідносинах з третіми особами (контрагентами) і різними органами, МВС, органів прокуратури, органів виконавчої служби, органів ДФСУ, СБУ, НАБУ, Національної поліції України, СЕС, МНС, різних органів місцевого самоврядування, органів пенсійного фонду, тощо).
5) Оскарження рішень, дій, бездіяльності третіх осіб/органів тощо;
Створення системи з ефективного управління господарськими підприємствами, супроводження резонансних справ та справ, сума позовів по яких перевищує 1млн.грн. Аналіз законодавства, надання письмових консультацій щодо різноманітних правових питань, участь у проведенні податкової діагностики та податкового аудиту.
Оскарження перевірок податкової, кримінальний в порядку ст. 303 КПК;
Розробка алгоритму дій співробітників компанії під час обшуку або інших процесуальних дій.
Контроль за дотриманням ліцензійних умов.
Внесення змін до установчих документів (будь-якої складності), реєстрація таких змін.
Оформлення нотаріальних договорів.

Березень 2017р. – жовтень 2019 р. юрист ПП «Сінта-Сервіс»

Договірна робота (підготовка, складення та аналіз договорів поставки, купівлі-продажу, підряду, позики, доручення, застави, надання послуг, договорів оренди приміщень та земельних ділянок. Юридичний супровід виконання договорів, в т.ч. підготовка первинної документації, оформлення актів звірки взаєморозрахунків; ведення переговорів з контрагентами при укладанні і виконанні договорів, розробка проектів установчих документів, державна реєстрація змін до установчих документів, зміна засновників, керівника, зміна КВЕД та іншого, складання письмових відповідей на запити фізичних та юридичних осіб, офіційних повідомлень і запитів від підприємства. Офіційне листування з органами державної влади. Підготовка змін до установчих документів компанії, юридичний та організаційний супровід процесу державної реєстрації змін до установчих документів підприємства.
Повне супроводження господарської діяльності підприємства (подання позовних заяв, відкриття рахунків в банках, листування з контролюючими органами, договірна робота, внесення змін до установчих документів та ін.)
Складання позовних заяв, захист інтересів підприємства в суді, надання правової допомоги структурним підрозділам підприємства. Повне супроводження господарського та адміністративного процесу (складання позовної заяви, відзиву, відповіді на відзив тощо.) Виконання судових рішень.
Робота з пулом доступних відкритих реєстрів.
Пошук та аналіз судової практики, публікацій в ЗМІ та інших відкритих даних для побудови ефективної правової позиції, тактики та стратегії захисту інтересів клієнтів.
Підготовка правової позиції конфліктної ситуації та юридичні механізми її вирішення, правових висновків з різних аспектів застосування українського та міжнародного законодавства

Листопад 2014р. – березень 2017 – приватна юридична діяльність:
Представництво інтересів Клієнта (фізичних та юридичних осіб) в судах усіх юрисдикцій та органах державної та виконавчої влади, оскарження податкових рішень, приписів, постанов в адміністративному та судовому порядку тощо.

Жовтень 2013р. – листопад 2014р. - юрисконсульт відділу регресної роботи ТОВ «Старк Україна»:
Організація процесу стягнення регресної заборгованості на користь Клієнта (СК «АХА Страхування») з фізичних/юридичних осіб
Претензійно-позовна робота - складання претензій, скарг, заяв, клопотань, адміністративних, господарських, цивільних позовів
Взаємодія з виконавчими службами
Договірна робота
Представництво інтересів Клієнта в судах усіх юрисдикцій та органах державної та виконавчої влади.

Квітень 2012 р. – жовтень 2013р. ---ПП «Радник», юрист.
Обов’язки:
судово-претензійна робота
юридичний супровід товариств, підприємств, представництво інтересів Клієнта в судах усіх юрисдикцій та органах державної та виконавчої влади
оскарження податкових рішень, приписів, постанов в адміністративному та судовому порядку
складання заперечень, скарг, заяв, клопотань, адміністративних, господарських, цивільних позовів
взаємодія з виконавчими службами
договірна робота
реєстрація та ліквідація підприємств
написання юридичних висновків
розробка та аналіз суспільно-правових договорів та нормативно-правових актів, їх супровід
встановлення ефективних комунікацій з органами державної влади
ведення переговорів
здійснення заходів з повернення у власність арештованого майна підприємств
участь у спорах з контролюючими органами.

Жовтень2010 р. – листопад 2011р. – ПрАТ «Агрокомплекс Хмільник Продукт», юрист.
Обов’язки: договірна робота, отримання дозвільних документів, робота з юридичною та господарською документацією, реєстрація та повний юридичний супровід підприємств тощо.

Червень 2009 р.- вересень 2010 р.-- Міністерство оборони України, юрисконсульт.
Обов’язки: договірна робота, робота з юридичною та господарською документацією, представництво та супровід в судах, консультаційна робота з клієнтами в галузі юриспруденції, оформлення цивільних, господарських договорів, складання претензій, апеляційних та касаційних скарг, заперечень (відзивів), позовів, тощо.

Січень 2010 р. – Тимчасово відряджений в Військову прокуратуру Київського гарнізону.
Вид діяльності: здійснення прокурорського нагляду за прилеглими військовими частинами.

Серпень 2008р. – червень 2009р. - військова частина А1232, офіцер з право-виховної роботи.
Вид діяльності: робота з особовим складом, читання лекцій з правових дисциплін, психологічний аналіз, робота з юридичною та господарською документацією тощо.

Додаткова інформація:
Теоретичні та практичні знання галузей права (податкового,цивільного, цивільно-процесуального, адміністративного, господарського, трудового, сімейного), робота з електронними правовими базами.
Вміння працювати з великими об’ємами інформації.
Впевнений користувач ПК: пакет Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Acces, InfoPath, FrontPage, Outlook), Internet, 1:С.
Водійське посвідчення категорії «A.B.C.»
Наявність особистого автомобіля.

Знання мов: англійська (зі словником), російська, українська.

Особисті якості: Дисциплінований, вмію налагодити та організувати роботу, схильний до аналізу, логічне мислення, врівноважений, комунікабельний, відповідальний, освічений, впевнений у собі, амбіційний.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: