Марина
Кондитер
- Age:
- 34 years
- City:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10175777
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
ЗАГАЛЬНИЙ ДОСВІД (10 років)
01.2013- 05.2013
Посада: помічник кухаря
Місце роботи: ресторан « Мисливець»
Обов’язки:
-допомога кухарю( обробка овочів/фруктів та інших продуктів).
05.2013- 09.2013; 05.2014- 09.2014
Посада: кухар
Місце роботи: база відпочинку « Кринична»
Обов’язки:
-розробка карт зі стравами меню, керування процесами на кухні, оформлення готових страв, дотримання санітарних норм.
11.2013- 05.2014
Посада: кухар
Місце роботи: кафе « Уют»
Обов’язки:
-розробка карт зі стравами меню, керування процесами на кухні, оформлення готових страв, оформлення банкетів, дотримання санітарних норм;
-готування страв для спортсменів;
07.2016- 07.2017
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « Антресоль»
Обов’язки:
-виготовлення і подача десертів.
08.2017- 03.2020
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « La spezia»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів; розробка десертів, калькуляція.
06.2020- 12.2020
Посада: кондитер
Місце роботи: кондитерська « Be happy»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів; розробка десертів, калькуляція.
01.2021- 02.2022
Посада: кондитер
Місце роботи: ресторан « Sazha»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів.
06.2022- 10.2022, 06.2023- 10.2023
Посада: кондитер
Місце роботи : Готель «Sol Luna Bay Resort», «cukiernia_Samanta»
Обов’язки:
- виготовлення і подача десертів.
НАВИЧКИ
-естетичний смак, уява, творчі завдатки; високі показники концентрації, переключення, стійкості та об’єму уваги, добре розвинена довготривала пам’ять; знання іноземних мов: українська- рідна, російська- вільно володію, англійська- зі словником.
ВМІННЯ
-знання термінів та умови зберігання продуктів; знання асортименту, рецептури і технології для виготовлення солодощів; декорування та художнє оформлення десертів; виготовлення різних видів тіста, кремів, начинок.
ОСВІТА
Аграрний університет, інженер-технолог молока, спеціальність «Технолог молока»;
ДНЗ Сумський центр ПТО харчових технологій торгівлі та ресторанного сервісу.
КОНТАКТИ
Моб.: [
[
Similar candidates
Кухар, кондитер
Other countries
Кондитер, пекар
Other countries, Kyiv
Шеф-повар, кондитер
Other countries, Ivano-Frankivsk
,
more 8 cities
Пекар, кондитер
Other countries
Кондитер
60000 UAH, Other countries, Kharkiv