Resume from February 2, 2024

Bohdan

Менеджер з продажу, 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
19 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

НУБіП

Інформаційні технології, комп'ютерні науки
Unfinished higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Knowledge and skills

Доброзичливість Щирість Уважність Цілеспрямованість Робота із запереченнями Самомотивація Швидкий набір тексту Посидючість Комунікабельність Сліпий друк Ініціативність Бажання вчитися і розвиватися Продаж Клієнтоорієнтованість Спокійність Здатність до навчання

Additional information

Я студент 2 курсу університету Київу НУБіП, спеціальність "Комп'ютерні науки", 18 років. Досвід роботи в продажах почавши з дропшипінгу на OLX, де займався продажем сезонного товару, отримав численні позитивні відгуки та досвід роботи з клієнтами. Понад 1 рік використовував Instagram для продажів, охоплюючи різні ніші, такі як одяг, взуття, смарт годинники, навушники та книжки. Маю досвід створення рекламних відео для товарів.

Раніше керував ютуб-каналом із 2700 підписників, набравши 140 тисяч переглядів на кращому відео. Маю вміння монтувати відео та обробляти фото. Всебічно розвиваюся, витрачаючи щодня 60-90 хвилин на саморозвиток. Освоїв навички дисципліни та тайм-менеджменту, а також засвоїв цінні поради від провідних експертів у сфері продажів, таких як Грант Кардон та Брайан Трейсі.

Читаючи книги з розвитку особистості, отримав величезну користь від таких творів, як "Правило переможця" і "Будь одержимий або будь як всі" від Гранта Кардона, "Думай і багатій" від Наполеона Гілла, "Есенціаліст" від Грега Маккеона, "Чудовий ранок" від Гега Елрода, "Сила волі" від Келлі Макгонігал, "Зроби це зараз" і "Майстер часу" від Брайана Трейсі, а також "7 звичок надзвичайно ефективних людей" від Стівена Кові. Також проходив курси з дропшипінгу Волошина.

Цікавить вакансія менеджера з продажу, оскільки прагну розвивати свої навички у цій області та вийти на новий рівень ефективності.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: