Resume from February 23, 2024 File

Люда

Менеджер-економіст

Age:
36 years
City:
Brovary

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ім’я : Мольченко Людмила
Дата народження : 20 серпня 1987р.
Сімейний стан : заміжня, є 2 сини.
Освіта: повна вища - 2005-2010рр. - Чернігівський державний інститут економіки та управління за спеціальністю «Менеджмент організацій»; кваліфікація - менеджер-економіст. Червоний диплом.
Місце роботи:
Станом на сьогодні перебуваю в декретній відпустці.
1. Філія «Броварська» ПНВК «Інтербізнес» – з січня 2019 року по грудень 2020 року – менеджер з постачання логістичного відділу.
Сфера діяльності: виготовлення та реалізація продукції тваринного походження.
Обов’язки:замовлення товарів та послуг для безперебійного функціонування виготовлення продукції та подальшого його продажу; складання звітів та їх аналіз по раціональному використанню тари, довгострокове планування і прогнозування, участь у розробці планів продажу та проведенні акцій для поточних клієнтів, робота з борговими зобов’язаннями, поточні завдання керівника підприємства. Оформлення документів для експорту виготовленої продукції.
2. Управління капітального будівництва ПрАТ «АК «Київводоканал» – з вересня 2017 року по грудень 2018 року – економіст І категорії планово-фінансового відділу
Сфера діяльності: замовник послуг по реконструкції та будівництву об’єктів водопровідного та каналізаційного господарства ПрАТ «АК «Київводоканал».
Обов’язки: підготовка проектів перспективних, річних, квартальних, місячних планів; формування щомісячних, щоквартальних та річних звітів; планування фонду оплати праці, чисельності працівників, їх аналіз та складання звітів у зазначені терміни за встановленими формами; ведення службових листувань з підприємствами, організаціями та товариствами не залежно від їх форм власності для реалізації покладених завдань.
3. Департамент експлуатації водопровідного господарства ПрАТ «АК «Київводоканал» – з липня 2010 року по вересень 2017 року – економіст ІІ категорії планово-економічного відділу.
Сфера діяльності: надання населенню послуг з постачання холодної води.
Обов’язки: підготовка проектів перспективних, річних, квартальних, місячних планів; формування щомісячних, щоквартальних та річних звітів, їх аналіз та подання у зазначені терміни за встановленими формами; формування та подання бюджету департаменту по статтям витрат на наступний рік; ведення службових листувань для реалізації покладених завдань.

Вміння та навики: досвідчений користувач ПК, робота з програмами MS Office, програми обліку «1С: Підприємство» (брала дані для звітів), ІТ-Enterprise. Робота з електронною поштою, з сервісами пошуку.

Особисті якості: цілеспрямована, ініціативна, порядна, гарантую конфіденційність інформації, без шкідливих звичок.

Рівень з/п оговорюється на співбесіді та залежить від обсягів робіт.

Побажання до вакансії :
1. Випробувальний термін не більше 2-х місяців;
2. Стабільна та своєчасна з/п;
3. Чіткий графік роботи : 5р.д. з 8.00 до 17.00 або 9.00 до 18.00;
4. Офіційне працевлаштування;
5. Дружній та надійний колектив.
Територіальне розміщення: перевагою є м. Бровари. Також розгляну інші варіанти.

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел.:[open contact info](look above in the "contact info" section).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: