- PRO
Віталій
Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, 50 000 UAH
- Considering positions:
- Бренд-шеф кухар, технолог, керуючий, Керівник напрямку
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 53 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10261932/
Work experience
Бренд Шеф Кухарь , Технолог , Керівник
from 11.2015 to now
(9 years 9 months)
Рестораний консалтінг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладів з " Нуля" , відновлення успішної роботи , тюнінг візуальних /органолептичних /економічних показників , аудит діяльності , копіюваня будь яких кулинарних брендов
Доставка дитячого харчування ( Кидс Кейтеринг )
Фаст фуди ( Олівье , Маркет Плаза , Смачно Бар , )
Корпоративне харчування ( Фабрика , Мята)
Вулична їжа( Київ Донер )
Концептуальні ресторани ( Мясо в огні , Пан Карпат )
Піцерії ( Зефір , Грилиця )
Головний технолог департаменту кулінарії
from 07.2015 to 11.2015
(4 months)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)
Оновлення меню кулинарії, відкриття 7 гастро-фуд кортів
Шеф-кухарь корпоративного ресторану
from 09.2014 to 06.2015
(9 months)
ЗЕО Альянс, Київ (IT)
Відкриття та керування корпоративного ресторану на 1000 гостей на день
Шеф кухарь , технолог , консультант
from 05.2014 to 09.2014
(4 months)
ФЕСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню ресторанів ( Краївка , Дом Легенд , Золота Роза , Копальня Кави , Пошта , Гасова Лампа , Зеник ) впровадження технології СуВід , розробка меню напівфабрикатів для мережі магазинів Два Кроки
Шеф кухарь , технолог , консультант
from 09.2009 to 04.2014
(4 years 7 months)
Здоровеньки Були , Дрова , Два Гуся, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення кулінарних концепцій мереж ресторанів швидкого харчування
Бренд шеф кухарь , технолог , управляючий
from 08.2008 to 09.2009
(1 year 1 month)
ФЄСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та керування ресторанами ( Варьяти , Золотая Роза , Гасова Лампа , Лівий Берег , Массони )
Бренд - Шеф кухарь
from 09.2004 to 09.2008
(4 years)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та запуск більше 30 ресторанів по Україні ( Київ , Львів , Дніпро, Харьків , Запоріжжя , Полтава , Кривий Ріг )
Шеф-кухврь
from 09.2003 to 09.2004
(1 year)
Ресторан НЭП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск ресторану та оновлення концепції
Технолог
from 09.2002 to 09.2003
(1 year)
Ресторан Сим Сим, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню и налаштування технології
Управляючий рестораном
from 09.2001 to 09.2002
(1 year)
Гостиница Салют, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення концепції та керування работой ресторану Салют
Управляючий рестораном
from 11.2000 to 09.2001
(10 months)
Кондитерская Реприза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управление работой и увеличение финансовых показателей ресторана
Education
Київський державний торговельно-економічний універсітет
Факультете економічного менеджменту, Київ
Higher, from 1989 to 1994 (5 years)
Спеціальність : організація та управління в торгівлі та громадському харчуванні
Knowledge and skills
- Неконфліктність
Similar candidates
-
Директор з продажу
70000 UAH, Kyiv -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Kyiv, Dnipro , more 7 cities -
Шеф-кухар
Kyiv, Lviv , more 3 cities -
Директор
50000 UAH, Kyiv, Dnipro , more 2 cities -
Бренд-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Kyiv, Dnipro , more 2 cities