Resume from May 20, 2024 PRO

Яна

Менеджер з продажу, 20 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
37 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з туризму

from 10.2018 to now (5 years 7 months)
ФОП Зеленько Я.М., Черкаси (Туризм)

З жовтня 2018р. відкрила ФОП і працювала на максимум в сфері туризму. Відправляла туристів на відпочинок за кордон, оформляючи путівки в різні країни світу. Зі своїми туристами завжди була на зв'язку з моменту запиту на відпочинок і до повернення в Україну. До 24.02.2022 р. забронювала близько 1400 туристів. Нажаль, наразі міжнародний туризм не працює так, як раніше. Тому шукаю перспективну роботу, оскільки хочу працювати і надалі ефективно та на результат.

Менеджер з адміністративної діяльності, менеджер з персоналу

from 03.2013 to 04.2018 (5 years 1 month)
ТОВ Юджин ЛТД, Черкаси (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Основні обов'язки, які виконувала: формування звітності по діяльності відділів підприємства, підготовка документів і наказів для прийому на роботу, переведення та звільнення, створення позмінних графіків роботи для працівників, підготовка документів для відрядження, ведення листування з партнерами підприємства, виконання доручень директора.

ПАТ Кредитпромбанк

from 09.2008 to 02.2013 (4 years 5 months)
ПАТ Кредитпромбанк, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Почала свою банківську діяльність у вересні 2008р. з посади кредитний експерт у відділі мікрокредитування. За декілька місяців роботи була переведена на посаду економіста операційно-розрахункової групи.
Основні обов'язки, які виконувала: обслуговування фізичних та юридичних осіб, відкриття депозитних, поточних, карткових, пенсійних рахунків та їх обслуговування, оформлення пластикових карток, відправка та виплата банківських переказів, оформлення автоцивілок, приймання всіх типів платежів, обслуговування депозитарних рахунків (банківські сейфи), консультування, індивідуальний підбір та обслуговування тарифних пакетів банку. З жовтня 2010р була переведена на посаду старшого економіста операційно-розрахункової групи. З жовтня 2012р. - начальник операційно-розрахункового сектору, до основних обов'язків ще додали формування та перевірка банківської звітності, ведення реєстраційних журналів, формування документів дня та обслуговування юридичних осіб

Education

ЧНУ ім.Богдана Хмельницького

Економічний, Міжнародна економіка, Черкаси
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Knowledge and skills

Зосередженість MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office Користувач Internet Знання банківських програм Робота з клієнтами Користувач Google Chrome Користувач Internet Explorer Користувач Opera Користувач Mozilla Firefox Користувач ОС Windows Неконфліктність Уважність Комунікабельність Ведення документації Ведення CRM Лідерство Адміністрування офісу

Language proficiencies

English — average

Additional information

Маю бажання працювати в перспективній компанії, де є можливість кар'єрного росту та гідна оплата праці. Розглядаю вакансії з позмінною роботою або дистанційно.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: