Resume from May 8, 2024 File

Олег

Операційний директор, керуючий проєктом, регіональний менеджер

Age:
52 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Попатенко Олег

[open contact info](look above in the "contact info" section) (Telegram)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ:
Виконавчий директор та менеджер з більш ніж 10-річним досвідом управління в галузі
ресторанного бізнесу та роздрібної торгівлі. Успішно керував мережею піцерій,
впроваджуючи ефективні стратегії оптимізації операцій та розвитку бізнесу. Маю досвід
роботи з міжнародними консалтинговими компаніями та великими корпораціями, успішно
завершуючи проекти з оптимізації витрат та підвищення продуктивності персоналу. Здатен
ефективно координувати роботу команди та досягати стратегічних цілей компанії.

ДОСВІД РОБОТИ:

04.2022 – 01.2023
Виконавчий директор мережі піцерій "Primo Pizza" (м. Тячів, Закарпатської обл.)

-Розробка та впровадження стандартів для оптимізації операційних процесів;
-Управління бюджетом з акцентом на ефективний розподіл ресурсів;
-Розробка та введення нових позицій у меню;
-Організація системи контролю якості продукції та підтримання високих стандартів;
-Розробка та впровадження політики, включаючи ціноутворення, дитячі заходи, конкурси та
обслуговування заходів;
-Здійснення стратегії розвитку інтернет-доставки для розширення бази клієнтів;
-Робота з постачальниками;
-Контроль обліку та забезпечення ефективного ведення бізнесу;
-Розробка та впровадження програм мотивації для рядового персоналу та керівників;
-Активна участь у стратегічному розвитку бізнесу та його успішній реалізації

02.2005- 05.2022 Fozzу Group( СІЛЬПО):

05.2017 – 05.2022 Менеджер з постачання фермерської продукції ( м.Київ)

Корпоративний бізнес, Проект «Лавка традицій» (shop in shop). Регіони присутності : Вся
Україна
-Активний пошук нових постачальників та стратегічних напрямків у просуванні
здорового та правильного харчування;
-Здійснення бізнес-плану, включаючи управління P&L, контроль операційних витрат,
маржинальність та впровадження мотиваційних програм для персонала;
-Ефективна координація взаємодії всіх департаментів компанії задля досягнення
комерційних цілей бізнесу;
-Управління та постійне вдосконалення операційної дисципліни в підрозділах компанії;
-Розробка навчальних програм та матеріалів для забезпечення високого професійного
рівня співробітників;
-Ефективне управління та розвиток команди, забезпечуючи досягнення стратегічних
цілей компанії.
06.2015 – 05.2017 Менеджер проектів Fozzу Group( СІЛЬПО) (м. Київ)

Робота в проекті Lean під керівництвом консалтингової компанії McKinsey & Company.

Мета проекту полягала у підвищенні продуктивності персоналу, розробці та
впровадженні ініціатив, спрямованих на зниження операційних витрат, включаючи
ФОП, за збереження високого стандарту обслуговування гостей у всіх супермаркетах
мережі Сільпо.

Проект успішно завершено, і сума економії перевищила всі очікування, підтверджуючи
ефективність вжитих заходів.

02.2005–11.2015 Керуючий маркетом бізнес «Сільпо-фуд» (м. Харків)

-Підбір, навчання та управління командою магазину, включаючи графіки роботи, розвиток,
оцінки та звільнення;
-Здійснення роботи з асортиментом, забезпечення його актуальності та відповідності вимогам
ринку;
-Розробка та реалізація цінової політики, включаючи проведення акцій та моніторинг
конкурентів;
-Управління всіма аспектами виробництва та продажів, включаючи замовлення, списання,
переобліки, інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
-Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення привабливості магазину;
-Підготовка звітності та надання інформації вищому керівництву;
-Взаємодія з контролюючими органами для забезпечення дотримання законодавства та
нормативів;
-Робота на різних форматах магазинів від соціального "Сільпо" до ексклюзивного Le Silpo.
-Здійснював функції першого керуючого в першому відкритому маркеті 'Le Silpo' у м. Харків,
що став першим відкритим у країні

08.2000 – 09.2005
Директор ФОП Попатенко

Переклад з англійської, української мови ( усної, письмової).Вирішення різних
бюрократичних проблем (суди, ОВІРи, районні та міські ради по всій Україні).

12.1996 – 08.2000
Помічник директора ресторану McDonalds Ukraine LTD ( м.Харків)

-Управління персоналом;
-Розробка цінової політики, проведення акцій та систематичний моніторинг конкурентів;
-Управління виробництвом та продажами, включаючи замовлення, списання, переобліки,
інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
-Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення привабливості магазину;
-Підготовка звітності та надання інформації вищому керівництву;
-Взаємодія з контролюючими органами для дотримання законодавства;
-Взаємодія з аутсорсинговими компаніями, безперебійна робота обладнання;
-Дотримання санітарних норм та забезпечення касової дисципліни;
-Участь у відкритті нових об'єктів, забезпечення їхнього успішного запуску.

08.1994 –10.1996
Продавець-консультант ТОВ "Люкс Оптика"

06.1993– 05.1994
Матрос-обробник ТОВ "Сахморепродукт"

ОСВІТА

Харківський Державний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди.
2001 рік закінчення
Філологічний факультет, спеціалізація - Англійська мова.

МОВИ:

Англійська - В2
Німецька - А2 (без розмовної практики)

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

-Водійське посвідчення категорії В
-Маю своє авто
-Маю звільнення від мобілізації

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: