Resume from May 5, 2024 File

Олена

Сімейний лікар, невропатолог

Age:
47 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Pochaiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Я, Ізюмська Олена Вікторівна закінчила в 2001 році Луганський державний медичний університет за спеціальнстю “Лікувальна справа” та здобула кваліфікацію лікаря.Пройшла інтернатуру та отримала звання лікаря -спеціаліста за спеціальністю терапія. Працювала в Троїцькій районній лікарні в поліклініці та терапевтичному відділенні.
В2005 році пройшла спеціалізацію та отримала звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю “ Загальна практика-сімейна медицина” ,продовжувала працювати в терапевтичному відділенні. В 2008 році пройшла спеціалізацію в Харківській медичній академії післядипломної освіти , було присвоєно звання лікаря спеціаліста за спеціальністю неврологія. Працювала в Троїцькій ЦРЛ в неврологічному відділенні та вела амбулаторний прийом.
Загальний стаж роботи лікарем 22 роки, за спеціальністю неврологія 15 років.
За спеціальністю “Загальна практика-сімейна медицина” маю вищу категорію. Категорії з неврології не маю.
Курси підвищення кваліфікації проходила регулярно на базі ХМАПО та Національної медичної академії післядипломної освіти ПЛ.Шупика, щороку проходила Т/У на тих же базах.
Маю практику роботи в поліклініці, стаціонарі, та з ургентних чергувань. Маю сертифікат лікаря спеціаліста за спеціальністю “Організація та управління охороною здоровя”. Весь час після закінчення університету працювала в смт Троїцьке Луганської обл.

З повагою Ізюмська Олена .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: