Resume from January 28, 2024 File

Віталій

Інженер з охорони праці

City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е

Люблін Віталій Давидович народився 21 липня 1964 року в м. Львові. Громадянин України. Після закінчення середньої школи навчався у Львівському автомобільно-дорожньому технікумі впродовж 1981-1984 рр.. З липня 1984 по липень 1986 року служив у Збройних силах СРСР. У вересні 1986 року поступив як курсант у Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР, яке закінчив у 1988 році з відзнакою та залишився у цьому навчальному закладі працювати на різних посадах. У 1994 року закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Свою трудову діяльність розпочав у Львівському пожежно-технічному училищі, де працював з 1988 по 2004 рік, обіймаючи посади командира взводу, старшого інспектору відділу кадрів (відділу по роботі з особовим складом), старшого викладача, доцента та начальника кафедри. З 2004 по 2005 рік працював в Головному управління МНС України у Львівській області на посаді начальника сектору управління по роботі з персоналом. Після звільнення за віком у 2005 році працював на посадах завідувача кафедри, деканом юридичного факультету Львівського університету бізнесу та права (2005-2006). З вересня 2006 по грудень 2008 рік року обіймав посади доцента, в.о.професора та завідувача кафедри правознавства Прикарпатського інституту ім. М.Грушевського Міжрегіональної академії управління персоналом. З грудня 2008 року по 04 жовтня 2016 року працював у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. Обіймав посаду завідувача кафедри правознавства до 31.08.2015р., у зв’язку з реорганізацією кафедри переведений на посаду доцента кафедри філософії з 01.09.2015р., а з лютого 2016 року доцент кафедри філософії, педагогіки та права факультету заочної та післядипломної освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького по жовтень 2016 року. З вересня 2019 року по грудень 2022 року працював на посадах доцента кафедри права та менеджменту та доцента кафедри ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Інституту післядипломної освіти у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності. З січня цього року по теперішній час працюю на посаді головного спеціаліста відділу захисту населення та територій управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення та територіальної оборони Львівської міської ради.
У 2005 році захистив кандидатську дисертацію на спеціалізованій раді Національної академії державної податкової служби України Державної податкової адміністрації України за спеціальністю 12.00.07 – теорія управління; адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право. У грудня 2008 року згідно рішенням Атестаційної колегії присуджено вчене звання доцента кафедри правознавства.
Постійно приймаю участь у роботі міжнародних, всеукраїнських та міжвузівських конференціях і науково-практичних семінарах – 76 разів, рецензуванні 68 наукових праць, 46 авторефератів кандидатських дисертацій, виступив офіційним опонентом у спеціалізованих радах у кількості 8.
За звітний період мною підготовлені 86 публікацій, з них 36 наукових та 26 навчально-методичного характеру, які використовуються у педагогічній практиці, у т.ч. 26 публікацій у фахових виданнях, 3 монографії.
Науково-педагогічний стаж – більше 30 років.
Пройшов підвищення кваліфікації та стажування за кордоном за темою: «Міжнародний трансфер технологій та інновацій», де отриманий сертифікат-диплом про проходження закордонного стажування за формою міністерства освіти Республіки Польща.
Одружений, виховую сина. Учасник бойових дій, нагороджений медаллю «Ветеран війни».
Проживаю за адресою, м.Львів, вул.Енергетична 20/44, тел.270-51-93., моб.[open contact info](look above in the "contact info" section).
На виборних посадах та членство в політичних партіях, у тому числі в минулому не мав. В трудових або будь-яких інших договірних відносин з політичними партіями протягом року і в минулому не мав.
До кримінальної відповідальності не притягувався, не знятої чи не погашеної судимості не мав та в розшуку не перебував.

28.01.2024р.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: