Resume from April 23, 2024 PRO

Мілєна

Помічник юриста

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
18 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Викладач англійської

from 06.2023 to 01.2024 (7 months)
EasyEnglish, Дистанційно (Освіта, наука)

Обов'язки: комунікація з клієнтами та заохочення обрати курси компанії для навчання, створення інтерактивних вправ для кращого запам'ятовування слів та безпосередньо проведення занять. Досягнення: покращення навичок комунікаціїї з клієнтами, підвищення рівня знання англійської.

Education

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Факультет прокуратури, спеціальність 081 "Право", Харків
Unfinished higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Студентка 2 курсу

Knowledge and skills

Стресостійкість Бажання вчитися і розвиватися Комунікабельність Тайм-менеджмент Грамотна усна та письмова мова Компʼютерна грамотність

Language proficiencies

English — above average

Additional information

З січня 2023 — до сьогодні займаюся наданням безоплатної правової допомоги у Юридичній клініці НЮУ імені Ярослава Мудрого. Отримла такі навички, як спілкування з клієнтами, оформлення відповідей на запити, робота з нормативно-правовими актами, вирішення справ та запитів.

З листопада 2024 — до сьогодні є студентським омбудсменом на факультеті прокуратури. Отримала такі навички, як правовий захист прав студентів, взаємодія з адміністрацією задля вирішення конфліктних ситуацій, грамотне оформлення відповідей на запити.

З 2018-2019 рр. навчалася у Академії "IT-Step". Отримала такі навички, як створення та дизайнерське оформлення веб-сайтів, створення логотипів, робота з Photoshop та Illustrator.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: