Resume from May 9, 2024 PRO

Сергій

Інженер-технолог, 23 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Hadiach

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник головного зварника

from 06.2021 to now (2 years 11 months)
Публічне акціонерне товариство "Харківський котельно-механічний завод", Харків (Енергетика)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на виготовлення котельно-допоміжного обладнання та допоміжних трубопроводів для теплових та атомних електростанцій, що знову будуються, а також підприємств теплових мереж. Розрахунок витрати матеріла. Організація роботи відділу і контроль виконання завдань підлеглими. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Виконання обов'язків головного зварника. Підготовка документації на атестацію зварювальної технології відповідно до європейських стандартів. Розробка технологічної інструкції для зварювання. Розробка операційних технологічних карт. Забезпеченням виготовлення і випуску високоякісної продукції, удосконаленням конструкцій виробів, їх технологічність, високу продуктивність праці. Контроль за розробкою необхідної технічної документації та забезпечення нею виробництво, норм витрат матеріалів, правил технічної експлуатації устаткування та безпечного ведення робіт.

Інженер-технолог

from 03.2021 to 06.2021 (3 months)
Публічне акціонерне товариство "Харківський котельно-механічний завод", Харків (Енергетика)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на виготовлення котельно-допоміжного обладнання та допоміжних трубопроводів для теплових та атомних електростанцій, що знову будуються, а також підприємств теплових мереж. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Розробка технологічної інструкції для зварювання. Розробка операційних технологічних карт.

Начальник технологічного бюро у відділі головного зварника

from 08.2010 to 03.2021 (10 years 7 months)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Організація роботи бюро і контроль виконання завдань підлеглими. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Виконання обов'язків головного зварника. Актуалізація норм витрати матеріалів. Авторський нагляд за виготовленням вузлів турбогенераторів, гідрогенераторів. Видача завдання на проектування технологічної оснастки. Узгодження конструкторської документації на технологічну оснастку.

Провідний інженер – технолог у відділі головного зварника

from 02.2007 to 08.2010 (3 years 6 months)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш», Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенераторів, гідрогенераторів. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Видача завдання на проектування технологічної оснастки. Узгодження конструкторської документації на технологічну оснастку.

Інженер - технолог I категорії у відділі головного зварника

from 01.2006 to 02.2007 (1 year 1 month)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенератори, гідрогенератори. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві.

Інженер - технолог II категорії у відділі головного зварника.

from 08.2005 to 01.2006 (5 months)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенератори, гідрогенератори. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві.

Education

Українська інженерно-педагогічна академія м. Харків.

. Механіко-технологічний факультет, кафедра зварювального виробництва, спеціалізація-технологія та устаткування зварювання., Харків
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Магістр. Кваліфікація інженер-механік-дослідник.

Харківський Індустріально - педагогічний технікум.

Спеціальність - Професійне навчання. Механізація сільського господарства. Кваліфікація технік - механік - майстер виробничого навчання., Харків
Unfinished higher, from 1997 to 2000 (3 years)

Knowledge and skills

Навички роботи з Internet (Explorer Opera) КОМПАС 2D Вертикаль MS Office (Word Користувач ПК

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: