Resume from February 19, 2024 File

Вадим

Керуючий банком

City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е
Божко Вадим Петрович
Дата народження: 30.05.1980р.
Проживаю: по квітень 2022р., м. Пологи, Запорізька обл., на даний час м. Запоріжжя як внутрішньо переміщена особа.
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта вища юридична та економічна.
Досвід роботи:
1) 17.07.2020р. по теперішній час начальник юридичного відділу ТОВ «Агрофірма «Батьківщина». Вид діяльності підприємства: вирощування зернових та технічних культур, оптова та роздрібна торгівля зерном та засобами захисту рослин. Дане підприємство входить до групи ТОВ «Полетехніка».
До складу юридичного (земельного) відділу входило 6 осіб. В обов’язки відділу входило робота з договорами оренди земельних ділянок, своєчасне продовження термінів дії договорів оренди, тісна співпраця з ДЗК, участь в земельних торгах, співпраця з ліцензійними організаціями по розробці технічної документації землеустрою, реєстрація договорів оренди в ЦНАП, моніторинг ринку землі, супроводження та укладання договорів купівлі-продажу землі та інших господарських договорів. На даний час трудові відносини призупинено в зв’язку з окупацією Пологівського району Запорізької області. Працюю за сумісництвом юристом ТОВ «Полетехніка» у м. Запоріжжя.
2) 08.09.2011р. – 10.07.2020р. юрисконсульт ТОВ «Романцови і КО». Вид діяльності підприємства: вирощування зернових та технічних культур, оптова та роздрібна торгівля зерном.
В обов’язки входило робота з договорами оренди земельних ділянок, своєчасне продовження термінів дії договорів оренди, тісна співпраця з ДЗК, участь в земельних торгах, співпраця з ліцензійними організаціями по розробці технічної документації землеустрою, реєстрація договорів оренди в ЦНАП, супроводження та укладання інших господарських договорів.
3) 19.12.2005р.-05.09.2011р. економіст ПАТ «МетаБанк», в обов’язки входило кредитування фізичних осіб, прийом депозитів, мікрокредитування, робота з проблемними кредитами, на час відсутності керуючого відділенням, виконував обов’язки керуючого.
4) 09.08.2001р-16.12.2005р. провідний юрисконсульт Пологівського відділення №3006 ВАТ «Ощадбанк», в обов’язки входило: претензійно позовна робота, робота з виконавчою службою по поверненню боргів, перевірка кредитних справ, був членом кредитного комітету, 2004р. – 2005р. виконував обов’язки керуючого відділенням.
Додаткова інформація: знання ПК, водійське посвідчення категорії В,С.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: