Resume from April 16, 2024 PRO

Елизавета

Графічний дизайнер

Employment:
Part-time.
Age:
19 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Графічний дизайнер

from 03.2024 to now (2 months)
Betterdone Marketing, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Як дизайнер реклами в соціальних мережах, моя роль полягає не лише у створенні візуально привабливих оголошень для Facebook та Instagram. Вона включає в себе заглиблення в основну суть кожного бренду, розуміння його цільової аудиторії та розробку стратегії для створення контенту який не лише привертає увагу, але й резонує з глядачами на більш глибокому рівні.

Графічний дизайнер

from 09.2023 to 12.2023 (3 months)
Tamada Design, Київ (Дизайн)

Я розробила комплексну айдентику бренду для використання онлайн і офлайн для таких компаній, як Aviate (виробництво дронів), FilkaLife (розмноження собак), InfluenceR (NFT-стартап).

Графічний дизайнер

from 10.2020 to 02.2021 (4 months)
Freelance, Київ (Дизайн)

Я розробила фірмовий стиль корейської страви кімчі. Логотип бренду та обгортки для кімчі та розроблювала сторінку Instagram для магазину взуття, створивши логотип, візитну картка, стікери та шаблони для Instagram.

Education

Technological University Dublin

Advertising and Marketing Communications, Дублін
Unfinished higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Additional education and certificates

KEY digital art & design school

2020

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Розробка дизайну логотипів Розробка дизайну банерів Дизайн пакування Adobe InDesign Adobe After Effects Творчий підхід Креативність Пунктуальність

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Czech — beginner

Additional information

Зараз я студентка другого курсу Дублінського Технологічного Університету, де здобуваю ступінь за спеціальністю «Реклама та маркетингові комунікації». Я захоплена вивченням принципів реклами, методів дослідження ринку та теорій поведінки споживачів, які лежать в основі ефективних кампаній. Я також маю досвід маркетингу, бренд-менеджменту та управління з моїх попередніх курсів в Університеті Хімії та Технології в Празі. Мною рухає глибока цікавість до творчих і стратегічних аспектів реклами, і я прагну застосувати свої навички та знання до реальних викликів.

Як графічний дизайнер-фрілансер, я розробляю комплексну айдентику бренду для використання онлайн і офлайн для різних компаній, таких як Aviatex, FilkaLife і Influence'AR. Я використовую свої навички дизайну Adobe і свою творчість, щоб створювати логотипи, візитні картки, наклейки, шаблони та обгортки, які відображають унікальні ціннісні пропозиції та особистості кожного бренду.

Крім навчання, я завзятий читач і мандрівник, пристрасний оповідач і навчаюся все життя. Я в захваті від можливостей, які відкриються попереду, і з нетерпінням чекаю на спілкування з колегами-професіоналами, які поділяють мій ентузіазм щодо цієї галузі, що постійно розвивається.

I am currently a second-year student at Technological University Dublin, where I am pursuing a degree in Advertising and Marketing Communications. I am passionate about learning the advertising principles, market research methods, and consumer behaviour theories that underpin effective campaigns. I also have a background in marketing, brand management, and management from my previous courses at the University of Chemistry and Technology in Prague. I am driven by a deep curiosity for the creative and strategic aspects of advertising, and I aspire to apply my skills and knowledge to real-world challenges.

As a freelance graphic designer, I develop comprehensive brand identities for online and offline use for various companies, such as Aviatex, FilkaLife, and Influence'AR. I use my Adobe design skills and my creativity to create logos, business cards, stickers, templates, and wrappers that reflect the unique value propositions and personalities of each brand.

Outside of my studies, I am an avid reader and traveler, a passionate storyteller, and a lifelong learner. I am excited about the opportunities that lie ahead and look forward to connecting with fellow professionals who share my enthusiasm for this ever-evolving field.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: