Resume from April 1, 2024 File

Ірина

Менеджер по обработке заявок

City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Романчук Ірина Петрівна
Дата народження: 19 червня 1991 року
Адреса: м. Одеса, вул. Варненська, будинок 16/2, квартира 27
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
2010-2014 – Національний університет «Одеська юридична академія», спеціальність – міжнародно-правові відносини, диплом бакалавра з відзнакою.
2014-2015 – Національний університет «Одеська юридична академія», спеціальність – міжнародно-правові відносини, диплом магістра з відзнакою.
Досвід роботи:
Вересень/Грудень 2013 року – консультант при Юридичній клініці Національного університету «Одеська юридична академія» (надання консультацій в сфері цивільного, сімейного права, написання позовних заяв, скарг на дії органів державної влади)
Червень 2013 року – практика роботи в Одеському апеляційному адміністративному суді.
З жовтня 2015 року призначена на посаду діловода відділу діловодства (канцелярія) Одеського апеляційного адміністративного суду.
З 1 березня 2016 року призначена на посаду провідного спеціаліста відділу діловодства (канцелярія), як таку, що пройшла за конкурсом, з присвоєнням 13 рангу державного службовця.
З 15 березня 2016 року призначена на посаду головного спеціаліста відділу діловодства (канцелярія), як таку, що пройшла стажування, з присвоєнням 11 рангу державного службовця.
З 16 березня 2021 року призначена на посаду адміністратора відділу реєстрації та паспортизації управління реєстрації та паспортизації в Хаджибейському районі Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради
Знання мов:
Українська – вільно
Англійська, німецька - зі словником
Навички:
Впевнений користувач: MS Office (Word, Excel, Power Point)
Маю домашній ПК з доступом в Internet.
Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, уважність, ініціативність, прагнення до особистого росту і розвитку.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: