Resume from April 30, 2024 File

Юрій

Хімік

Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Похилько Юрій Миколайович
Особисті дані:
моб. тел/viber: [open contact info](look above in the "contact info" section);
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Дата народження: 26.02.1992 року.
Місце проживання: м. Київ.
Сімейний стан: неодружений, дітей не маю.

Освіта:
У 2009 році закінчив Чернігівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3 Чернігівської міської ради Чернігівської області.
З 2009 по 2014 роки навчався у Чернігівському національному педагогічному університет ім. Т.Г. Шевченка, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Хімія» та здобув кваліфікацію хіміка.
З 2014 по 2017 навчався в аспірантурі Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН за спеціальністю 03.00.07. – мікробіологія. 2022 року успішно захистив дисертацію на тему: «Біологічні властивості виділених з травного тракту кролів бактерій роду Lactobacillus, перспективних для створення пробіотичних препаратів» у Білоцерківському національному аграрному університеті та здобув науковий ступень кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія.
Курси:
Intel «Навчання для майбутнього» (Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т.Г. Шевченка, 64 години, 2013 р.);
«Molecular microbiology and biotechnology» (Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, 116 годин, 2016 р.);
«Modern experimental biology» (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, 26 червня - 1липня 2017 р.);
«Метрологічне забезпечення виробництва. Функції, права та обов’язки осіб, відповідальних за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах та організаціях» (ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ», 11-12 червня 2019 р.);
«Управління відходами на підприємстві» (Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління, 2020 р.).
Знання мов:
українська – рідна; російська – вільно володію; англійська – середній рівень.

Досвід роботи:
2018 - 2021 ПБП «ВИМАЛ» на посаді інженер-технолог хімічних технологій.
Функціональні обов’язки:
Відповідальна особа за метрологічне забезпечення та екологію на підприємстві. Проведення лабораторних досліджень сировини та продукції передбачених ДСТУ 4286:2004 Крохмаль картопляний, а також досліджень не передбачених нормативною документацією. Введення внутрішньої технологічної документації. Виявлення причин браку та пошук способів їх усунення. Участь у складі робочої групи НАССР та у роботі технічного комітету стандартизації ТК 56 «Цукор і крохмалепатокові продукти». Особа відповідальна за стан та постачання лабораторного обладнання і хімічних реактивів.
2021 –2023 ТОВ «Фармекс Груп» на посаді фахівець із стандартизації центру фармацевтичних розробок.
Функціональні обов’язки:
Актуалізація та розробка методів контролю якості для субстанцій, допоміжних речовин, готових лікарських засобів; специфікацій для допоміжних речовин, пакувальних матеріалів, проміжної продукції, нерозфасованої продукції, готових лікарських засобів; стандартних операційних процедур; формування модулю 3.
Квітень – травень 2022 ПРАТ "ДАРНИЦЯ" на посаді хімік відділу контролю якості.
Функціональні обов’язки:
Проведення фізико-хімічних досліджень проміжної продукції та готових лікарських засобів.
2023 – теперішній час ТОВ "Фарма Старт"на посаді хімік-аналітик департаменту контролю якості.
Функціональні обов’язки:
Проведення фізико-хімічних досліджень субстанцій та ЛЗ.

Професійні навички:
Досвід 10-ти років проведення лабораторних досліджень. Володію класичними та сучасними методами лабораторних досліджень. Впевнений користувач більшості лабораторного обладнання. Здатний обробляти значні обсяги інформації, робити висновки та узагальнювати отримані результати.

Особисті якості:
Амбіційний, відповідальний, комунікабельний, легко навчаюсь, впевнений користувач ПК.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: