Resume from May 6, 2024 PRO

Владислав

Технолог (органічний синтез, переробка нафти і газу, біопереробка)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник проектів, управління проектами

from 01.2015 to now (9 years 4 months)
Розробка за приватною ініціативою, приватні інвестори, Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка технології попередньої конверсії важких і надважких нафт, що дасть змогу конвертувати асфальто-смолисті та поліциклічні ароматичні компоненти нафти в більш легкі компоненти. Розроблення технології гідрогенізації та ізомеризації парафінового гача і петролатуму, а також базових олив API групи I в базові оливи API групи III+. Розроблення технічних і технологічних рішень для наступних типів проєктів: переробка важкої та надважкої нафти, виробництво біорозкладних полімерів з мінеральної сировини, виробництво біорозкладних полімерів шляхом біопереробки сільськогосподарської сировини, виробництво базових олив API групи IV (полігліколі та поліальфаолефіни). Вибір і оцінка виробників обладнання, технічних рішень і ліцензіарів технологій.

Проведення аналізу ринку стандартного обладнання та оцінка комерціалізованих технологій на предмет їхньої реальної ефективності та техніко-економічних показників, а також оцінка та вибір виробників обладнання для виготовлення нестандартного обладнання, як для технологій, комерціалізованих різними ліцензіарами, так і розроблених самостійно.

Участь у розробленні передпроєктної документації, техніко-економічних обґрунтувань, передпроєктного та інженерного опрацювання (FEED, включно з pre-FEED), бізнес-планів та інших документів, необхідних для запуску проєкту та його затвердження в державних органах.

Організація та побудова замкнутих біологічних циклів в інтенсивному органічному землеробстві та розведенні риби/виробництва кормів (добавок) для розведення тварин, птиці та риби.

Розробка технологічних і технічних рішень з біопереробки органічної сільськогосподарської сировини - кукурудза та пшениця. Які передбачають виробництво таких комерційних продуктів, як біоетанол, біо-етил-трет-бутиловий ефір, біо-ізобутанол, біорозкладні пластики (полі[бутилен-адипат-ко-терефталат] - ПБАТ (PBAT), полібутилен-сукцинат - ПБС (PBS), полі[бутилен-сукцинат-ко-бутилен-адипат] - ПБСА (PBSA), включно із мономерами для виробництва пластиків, які біологічно розкладаються, як самостійними продуктами (1,4-бутандіол, бурштинова та адипінова кислоти), поліальфаолефінами, в тому числі високов'язкими. А також одночасно із зазначеними продуктами біорефайнінгу та фракціонування зерна/бобових дають змогу виробляти екологічно чисті та ефективні корми для тварин, птиці та риб.

Розроблено та підготовлено до реалізації проєкти "ABT Agro Holding" і "Technopolis Mahe" та низку інших.

Провідний інженер проекту, консультант

from 01.2005 to now (19 years 4 months)
Різні інжинірингові та виробничі компанії, Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Випрацювання і розробка технічних і технологічних рішень, експертна оцінка наявних і пропонованих технічних і технологічних рішень з аналізом ринку для вибору найбільш ефективного обладнання і технологій.

Участь у розробленні передпроєктної документації (на стадії ТЕО, pre-FEED, FEED), програм розвитку та бізнес-планів для різних замовників із різних регіонів світу.

Участь у розробленні проєктної документації, закупівлі та постачанні обладнання, виконання технічних і технологічних розрахунків, побудова моделей обладнання, технологічних процесів і окремих їхніх блоків.

Взаємодія з різними інженерно-будівельними організаціями (EPC/EPCM-компаніями), ліцензіарами, виробниками обладнання, КВПіА, каталізаторів, адсорбентів, абсорбентів і різних реагентів.

Education

Полоцький державний університет

Хімічна технологія природних енергоносіїв і вуглецевих матеріалів, Дистанційно
Higher, from 1995 to 2000 (5 years)

Knowledge and skills

AutoCAD SolidWorks MS Excel Adobe Photoshop Adobe InDesign Ведення ділових переговорів Управління проєктами MS Project Trello Notion ClickUp Фінансове планування Ділове листування Написання наукових статей Obsidian

Language proficiencies

English — above average

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: