Олександра
Зав. виробництвом
- Age:
- 39 years
- City:
- Dnipro
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10524568
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Цілеспрямована, пунктуальна,
стресостійка, легко навчаюсь. 10 років
досвіду керування харчовим
підприємством, штат налічував близько
400 співробітників.
Досвід роботи
ДИРЕКТОР ПУНКТУ ХАРЧУВАННЯ
КБ Приватбанк
•Організація та контроль роботи всіх підрозділів
.•Контроль та координація роботи персоналу
.•Контроль за дотриманням стандартів сервісу.
•Планування та контроль фінансової діяльності.
•Оперативне управління діяльністю пункту харчування
.•Контроль за дотриманням стандартів якості
обслуговування кухня, сервіс.
•Контроль фінансовою та бухгалтерською звітністю.
•Підбір, адаптація та навчання персоналу.
•Складання та контроль графіків персоналу
.•Планування закупівель, робота з постачальниками,
укладання договорів
.•Контроль адміністративно-господарської діяльності
Александра
пункту харчування.
•Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза
плановими.
Фесенко
• Проведення аналітичної роботи діяльності
.•Контроль санітарного стану закладу.
•Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.
•Складання кухонного меню, сезонні оновлення
.•Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та
ДИРЕКТОР документообігу.
ВИРОБНИЦТВА •Уміння працювати в команді, системність,
структурованість у роботі, багатозадачність, робота з
великим масивом інформації.
Контакти
ТОВ "ОЛІМПІУС КОНСАЛТ"
Мобильный: [
Директор виробництва
Email: [
Планування роботи підприємства
Розробка технологічних карт та технологічних процесів
згідно з потужностями підприємства за такими вимогами
як «постанова кабінету міністрів від 24 березня 2021 р. №
Профіль 305»(Про затвердження норм та Порядку організації
харчування у закладах освіти та дитячих закладах
• Керування харчовим оздоровлення та відпочинку)постанова кабінету
виробництвом міністрів від 29 березня 2002 р. N 426» (Про норми
• Розробка технологічних карт та харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших
процесів військових формувань та Державної служби спеціального
• Впровадження системи HACCP зв'язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового,
• Вміння мотивувати та досягати начальницького складу органів і підрозділів цивільного
цілей захист), «ТУ У 10.8-00034022-201:20178» ( Раціони добового
польового набору продуктів ДПНП-Р);
Контроль та організація постійної роботи цехів
Оптимизація витрат
Підбір персоналу
Ведення звітності
Впроваджувала систему НАССР
Впроваджувала вхідний контроль сировини
Організація роботи відділу ОКК, технологів
Організація лінії фасування до 50000 обідів
Навчання персоналу
More resumes of this candidate
Dnipro
Про себе Цілеспрямована, пунктуальна, стресостійка, легко навчаюсь. 10 років досвіду керування харчовим підприємством, штат налічував близько 400 співробітників. Досвід роботи ДИРЕКТОР ПУНКТУ ХАРЧУВАННЯ...
Dnipro
Full-time
- Завідувач виробництвом, Приватбанк, 16 years 9 months
Similar candidates
Заведующий, мастер мясного производства
Dnipro
Начальник відділу, заступник керівника, завідуючий господарством, майстер цеху
Dnipro
Фахівець з якості, завідувач виробництва, складу, адміністратор
Dnipro, Synelnykove
Завідувач виробництва, начальник цеху
Dnipro
Зав. виробництвом, складу
Dnipro
Технолог, инспектор по качеству, зав. производства, бактериолог
19000 UAH, Dnipro