• PRO

Артем

Шеф-кухар (розробка меню)

Employment type:
part-time
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд-шеф

from 03.2025 to now (5 months)
Idealist coffee co, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 01.2022 to now (3 years 7 months)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 01.2021 to 01.2022 (1 year)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 03.2019 to 04.2020 (1 year 1 month)
Warhole bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 05.2018 to 06.2019 (1 year 1 month)
Alchemia, Краков. Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 01.2017 to 04.2018 (1 year 3 months)
Tarantino Italian grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 01.2016 to 01.2018 (2 years)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 01.2012 to 01.2015 (3 years)
Zer Gud pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Херсонська Державна Морська Академія

Кок, Херсон
Specialized secondary, from 2018 to 2019 (1 year)

Вище комерційне училище Київського національного торгівельно-економічного університету

Кухар IV розряду, підвищення кваліфікації кухар V розряду., Київ
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (3 years)

Knowledge and skills

  • Цілеспрямованість
  • Приготування гарячих страв
  • Комунікабельність
  • Приготування страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Приготування сніданків
  • Пакування готової продукції
  • Розробка меню
  • Неконфліктність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування суші
  • Випікання
  • Складання технологічних карт

Additional information

Шеф-кухар з 11-річним досвідом роботи в ресторанному бізнесі допоможе розробити меню для вашого закладу і не тільки.
Також надаю послуги у:

1) відкритті кухні;
2) написанні технологічних карт;
3) контролі закупки продукції, контролі якості продукції, прийому продукції та складанні заявки продукції;
4) розробці меню;
5) пропрацюванні страв і оптимізації існуючих;
6) навчанні персонала кухні;
7) приготуванні страв згідно технологічних карт та норм;
8) контролю та забезпеченні санітарних норм.

Важливо! Я не знаходжусь у пошуках роботи шеф-кухаря. Прохання не турбувати щодо цього питання.
Є можливість їздити по Україні!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: