Resume from May 19, 2024 File

Анастасія

Спеціаліст з права

Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сидоренко Анастасія Іванівна

Рік народження:24.10.1987

Стаж роботи:13 років

Освіта:

2006-2010 рік – перша вища освіта :
- спеціаліст Національна Акадамія керівних кадрів культури і мистецтва України, документознавство та інформаційна діяльність в юридичних та кадрових установ (стаж 13 років)

2020-2022 рік - друга вища освіта магістр Міжрегіональна Академія управління персоналом « Право».

Місце роботи:
3 2008-2021 р. – Центер організаційно -технічного і інформаційного забеспечення управління зоною відчуження , провідний інженер відділу організації діловодства, помічник Директора.
Являюсь членом Громадської організації «ECO GENERATION» яка працює в напрямку інформаційно-аналітичної роботи та досліджень, а також плідно працює з міжнародними організаціями : ООН,ЄС,ЄБРР,НАТО,МАГАТЕ.Сьогодні ГО«ECO GENERATION» має напрацювання в реалізації проектів з розвитку генднрного паритету в стратегічно-важливих галузях України, проектів з радіаційної безпеки, а також має розробки екологічних й комунікаційних програм з метою їх впровадження на національному та міжнародному рівні.

З 2022 року по теперешній час – Приватне підприємство Центр стимуляції мозку, на посаді юриста.

Понад 12 років присвячувала себе роботі документообігом в чорнобильському напрямку. Брала участь в організації переходу підприємства на електроний документообіг. Володію багаторічним досвідом з діловодства, повним циклом проходженням документів на Підприємстві в програмі Megapols Doc.Net.

Відзначена Листом Подяки Державного Агенства України з управління зоною відчуження за зразкове виконання службових обов`язків

Контакти : [open contact info](look above in the "contact info" section)
Емейл: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: