Resume from March 18, 2024 File

Оксана

Контент-менеджер

Age:
36 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Андросова Оксана Михайлівна

вул. Леваневського 14, кв.12 ● м. Суми ● 40004 ● тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)

Особисті дані
Мета
• Дата народження: 6 січня 1988 р.
• Працевлаштування
Професійні навички

• Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності
• Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві.
• Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів. Знання основ трудового законодавства.
• Основи UI/UX. Пiдготовка до розробки веб проекту.
• Створю дизайн лендингу (односторінкового сайту) у Figma – без верстки
• Будую дизайн багатосторінкового сайту в Figma – без верстки
• Готова зробити на ваше замовлення дизайн інтернет – магазину: наповнення сайту, створення карток товару, каталог, створення особистого кабінету, акаунту, кошик
• Розробляю адаптивний сайт на всіх пристроях
• Айдентика: створення логотипів, візиток та брендбуків. Вміння розробляти постери, банери, флаєри, підготовка їх до друку, робота з векторними та растровими шарами. Обработка та ретуш фото в Photoshop.
Досвід роботи
з березня 2016 р. по липень 2019 р.
ТОВ «Сумифарба»
Посада: гл. бухгалтер:
Посадові обов'язки: Ведення бухгалтерського обліку в програмі 1С Бухгалтерія 7.7: оформлення та обробка первинних документів, ведення розрахунків з покупцями і постачальниками, облік банківських, облік основних фондів, МШП, інвентаризація ведення складського обліку, нарахування зарплати. Фінансова та податкова звітність: Баланс, Декларація з ПДВ, Декларація з податку на прибуток, 1-ДФ, звітність по ЄСВ. Кадрова робота: кадрові накази, прийом та звільнення працівників, облік трудових книжок, ведення особових справ працівників.
с березня 2015 р. по лютий 2016 р.
ТОВ «Антарес»
Посада: бухгалтер - ревізор
Посадові обов'язки: ведення журналу бухгалтера в 1С:Предприятия 7.7, перевірка накладних, своєчасно реєстрація в ME-DOC. Облік витратних накладних в 1С:Предприятия 7.7. Облік накладних на повернення товару в 1С:Предприятия 7.7. Облік накладних на повернення тари. Звірка з клієнтами по тарі (щомісяця). Звірка з клієнтами по взаєморозрахунках. Облік торговельного обладнання (прихід, витрати). Перевірка договорів поставки для юридичного відділу.
с грудня 2010 р. по лютий 2015 р.
ТОВ «Сумське Машинобудівне науково виробниче об’єднання»
Посада: бухгалтер сводного відділу
Посадові обов'язки: Ведення бухгалтерського обліку, складання і подання звітної документації до контролюючих органів стосовно податкової декларації із плати за землю (земельного податку тa орендної плати), робота із банками, облік векселів отриманих і виданих. Досвід ведення обліку у програмі SAP. Розрахунок 1ДФ неоподаткованих виплат фізичним особам. Розрахунок та надання даних для 9-ЗЕЗ про експорт та імпорт послуг в Управління статистики. Облік за навчання робітників в навчальних закладах, також підвищення кваліфікації. Виписування податкових накладних при виникнення податкових зобов’язань. Реєстр виданих та отриманих податкових накладних. Ведення журналів ордерів, головна книга.
Освіта

Додаткова освіта
2003-2006 рр.
Машинобудівний коледж Сумського державного університету
Кваліфікація: Молодшого спеціаліста
Спеціалізація: Економіка підприємства;
2006-2010 р. р.
Державний вищий навчальний заклад Сумський державний університет
Кваліфікація: Спеціаліста
Спеціалізація: Фінанси

з 16.07.2010 по 24.09.2010рр. – курси «Професійний користувач програмного забезпечення 1-С: Бухгалтерія 7.7, 8.0» при ТОВ «Інформаційно-консалтинговий центр «ІНКОМІЛ»
з 26.10.2022 по 24.04.2023 рр. – прошла навчання за спеціальністю UI/UX дизайн в комп’ютерної академії IT Step
з 24.07.2023 по 28.11.2023 рр. – прошла навчання за спеціальністю графічного дизайнера Alpaca School

Додаткові відомості

Особисті якості:

• ПК – досвідчений користувач Word, Excel, PowerPoint, e-mail, Internet; Ліга-закон, ME-DOC, Арт-Звіт Плюс, FreeZvit, «Банк-Кліент.»
• Figma, Illustrator, Photoshop
• Маю права водія кат. В
Вимоглива до себе, порядна, уважна, пунктуальна, цілеспрямована, енергійна, є бажання вчитися та розвиватися.
Я знаю, як створити зручний, якісний та приємний оку продукт, детально заглиблююсь в аналіз ваших конкурентів та цільової аудиторії та на основі цього знаходжу рішення.
Я працюю поетапно, т.к. знаходжу цю систему найчеснішою і вигіднішою для обох сторін, дотримуюся зазначених термінів. Вмію працювати з дедлайнами.
Портфоліо: https://www.behance.net/OksanaAndrosova

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: