Resume from April 18, 2024

Таміла

Бариста

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
18 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Secondary

Knowledge and skills

Енергійність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Порядність Стресостійкість Здатність до навчання Урівноваженість Висока працездатність Пунктуальність Доброзичливість Привітність Неконфліктність Адаптивність

Language proficiencies

English — average

Additional information

Вітаю! Досвід роботи був, але лише два місяці в накладанні морозива дітям та всім охочим у франшизі"Файні льоди". Спершу не розуміла нічого, та за декілька днів навчання, освоїла і запам'ятала всі тонкощі цієї роботи.Якщо щодо комунікації з людьми, то це немає проблеми, ще з середньої школи я було в учнівському самоврядуванні, а в 11 класі була президенткою ліцею. В рідному місті організовувала з друзями різноманітні молодіжні заходи. Також з початком повномасштабного вторгнення волонтерила, та була головною з цеху по шиттю військової амуніції, так і розвинулись мої лідерські якості. Працюю старанно та завзято, підтримка порядку на робочому місці займає важливе місце в моїх принципах, тому що полюбляю досконалості до всього за що берусь. Дякую за приділений час!

Similar candidates

Бар-менеджер
30000 UAH, Ivano-Frankivsk, Lviv

Бариста
Ivano-Frankivsk

Бариста
Ivano-Frankivsk

Бармен
15000 UAH, Ivano-Frankivsk

Бариста
Ivano-Frankivsk

Бариста
Ivano-Frankivsk

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: