Resume from April 25, 2024 File

Влад

Технолог харчової промисловості

Age:
24 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Особисті дані
Адреса:
Благовісна155/4
18000 Черкаси
Номер телефону
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Email
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження
05.11.1999
Місце народження
Черкаси
Стать:
Чоловіча
Національність
Українець
Сімейний стан
Неодружений
Водійські права
Водійські права категорії: B

Я Головкін Владислав Олегович. Народився 05.11.1999 в Черкасах.
Після закінчення Навчально Виховного закладу за місцем проживання, вступив до Полтавського Державного Аграрного Університету з метою освоєння науки в галузі знань щодо технології виробництва та переробки продукції тваринництва і в загальному мав велике бажання розвиватись в аграрній сфері.
Закінчивши ВНЗ, зрозумів, що маю бажання йти в аграрному напрямку, але в наших реаліях знайти роботу без досвіду стало важко, і це було проблемою. Перший час працював в різних напрямках не за професією та в той же час шукав себе в агро-сфері.
Певний час працював в ПРАТ “Юрія” (Волошкове поле) на посаді лаборанта ХБА.
В 2022 році став працювати в меліорації, а саме Регіональному офісі водних ресурсів у Черкаській області на посаді провідного гідротехніка. На даній посаді приймав участь в закупівлі різних видів матеріалів, а саме буд-матеріали та різні господарські товари для експлуатації меліоративних систем, займався договірною роботою та веденням переговорів з постачальниками продукції. Також вів розрахунки комунальних послуг.
В 2023 році отримав пропозицію перейти на посаду провідного інженера-гідротехніка системи, а саме зрошення. Займався організацією роботи насосних станцій та машиністів, а саме подачі води, контролю виконання ремонтних робіт на підпорядкованих об’єктах та спостеріганням за безперервною роботою об'єктів. Вів облік подачі води та розподілу між користувачами, а також займався й іншими підрахунками.
З часом почав розуміти, що не маю достатнього розвитку та росту на даній посаді, і маю велике бажання йти далі по тій сфері на яку навчався, а саме сільськогосподарський напрямок.
Розглядаю всі вакансії в цьому напрямку.
Освіта і кваліфікація
Бакалавр
Полтавська державна аграрна академія. Полтава

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: