Resume from April 26, 2024 PRO

Евгений

Директор по продажам

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Дивізійний менеджер

from 08.2021 to 04.2022 (8 months)
Дістреко, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Дивізіональний менеджер Південно-Східна Україна
Дивізіональний менеджер, регіон – Одеська, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Сумська, Полтавська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Черкаська, частково Луганська та Донецька області. Напрями: засоби гігієни та побутова хімія, догляд за тілом та волоссям, засоби для прання, дитяча гігієна

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції ТМ DSC,Felce Azzurra в регіоні, робота з мережевим рітейлом через дистриб'юторів і безпосередньо (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу у регіоні, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону.
Підключив мережі Аврора, Ненажера, Копійка, Склад Чистоти, Еко Сегмент.
Підписав із мережами частки за категоріями із бренд блочною викладкою, що дало зростання від 30% до 40% по регіону.

Регіональний менеджер

from 07.2016 to 02.2021 (4 years 7 months)
Евіап Трейдинг Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер Компанії «Evyap Трейдинг Україна», регіон – Одеська, Миколаївська, Херсонська та Кіровоградська області. Напрями: засоби для та після гоління, бритви, догляд за тілом та волоссям, засоби для прання, дитяча гігієна.

Основні обов'язки, що виконуються: становлення та розвиток продажів продукції ТМ ARKO, DURU, Activex, Fax, Sanino, Evy baby в регіоні, робота з мережевим рітейлом через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі, контроль за роботою 9 філій дистриб'ютора.
Контроль роботи ексклюзивної торгової команди (63 ТП) та аутсорсингової агенції мерчандайзерів: тренінги з продажу для торгових представників та продукт тренінги для мерчандайзерів.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу в регіоні на єдиному дистриб'юторі, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону, досягнуто наявність продукції у всіх каналах збуту (мережевий ритейл, відкриті ринки, опт, роздріб), 100% покриття каналу мережевого рітейлу (Фуд: Таврія В , Копійка, і тд., косметика: Склад Чистоти, Чистюля і т.д.
Створив («з нуля») фокусну команду із 63 осіб.
Запустив проект фокусних мерчендайзерів на базі дистриб'ютора.
Підключив мережі Копійка, Стелла, Склад Чистоти.

Регіональний менеджер

from 06.2015 to 06.2016 (1 year)
Тєхноформ ПРО, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний менеджер Корпорації «Техноформ ПРО», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області та АРК Крим, Придністров'я та Молдова. Напрями: побутова хімія.

Основні обов'язки, що виконуються: становлення та розвиток продажів продукції ТМ "Bellini&Stark" в регіоні.
Робота з мережним рітейлом регіону безпосередньо і через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промо заходів ).
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.
Управління 9 дистриб'юторами у регіоні.

Основні досягнення: провів аналіз дистриб'юторів на території, підготував план розвитку території по всіх каналах збуту та погодив його з керівництвом. Підключив двох нових дистриб'юторів у Придністров'ї та Молдові.
Підключив субдистриб'ютора на ринку 7 КМ.
Почав роботу з мережами Таврія В (введено 11 SKU у тестовому режимі на 3 місяці), Віртус (введено 12 SKU), Сантим (введено 4 SKU), Вересень (введено 5 SKU), Оптовича (введено 5 SKU), Скарбничка (введено 7 SKU), Чистюля (введено 7 SKU).
Збільшив продаж регіону на 40% (травень 2015 VS липень 2015) у грошах, за рахунок лістингу в нові мережі та промо активностей у рітейлерах.
Збільшив АКБ на 60% за рахунок активної роботи з командами ДС.
Збільшив вторинні продажі на 80% (травень 2015 VS серпень 2015)
Збільшив середню відпускну ціну на 2% за рахунок дистрибуції дорожчих продуктів.

Регіональний менеджер

from 08.2014 to 05.2015 (9 months)
ARGO, г Харьков (Харчова промисловість)

Менеджер Корпорації «ARGO», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області та АРК Крим. Напрями: ковбасна та м'ясна продукції.

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвитку продажів продукції "ВМК" у регіоні.
Раборта з мережевим рітейлом регіону безпосередньо і через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів) .
Створення дистриб'юторської мережі.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: провів аналіз дистриб'юторів на території, підготував план розвитку території по всіх каналах збуту та погодив його з керівництвом. Підключив трьох нових дистриб'юторів до м. Одеса, Південь області, м. Миколаїв та Херсон.
Удосконалив електронний бланк замовлення та узгодив з керівництвом систему управління продажами та прибутковістю по мережному рітейлеру.
Розпочав роботу із мережами Таврія В (введено 35 SKU). та Віртус (введено 16 SKU).
Проведено аналіз оборотності, прибутковості та % повернень по SKU, на підставі чого підготовлена ​​та узгоджена з керівництвом стратегія оптимізації асортименту та витрат.
Збільшив продаж регіону на 79% (вересень-грудень 2014 VS вересень-грудень 2013) у тоннажі та збільшив середню відпускну ціну на 22%, за рахунок дистрибуції дорожчих продуктів.

NKAM

from 09.2011 to 03.2014 (2 years 6 months)
Scarlett, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер з розвитку ключових клієнтів (NKAM) Компанії Scarlett, регіон – Україна. Напрями: МБТ (дрібна побутова техніка).

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції Scarlett у каналі мережевого рітейлу, розробка та впровадження комерційної, торгової та цінової політик, річні переговори з клієнтами: планування річних оборотів та маркетингових бюджетів, узгодження асортименту та побудова матриць, контроль та розрахунок бонусів мережі, документообіг , розробка та контроль проведення ATL&BTL активностей), контроль ціноутворення та позиціонування бренду на ринку.
Робота із замовленнями клієнтів, контроль закупівель та обсягів продажу, знижки, дебіторська заборгованість, наявність продукції в усіх напрямках мережевого рітейлу (Фахівці, Фуд, Косметика, DIY).
Контроль роботи, планування заповнення складу DDP в Україні ( АВС аналіз залишків на складі).
Організація та проведення тренінгів для продавців консультантів мереж.
Контролює відповідність продукції стандартам сертифікації України.
Контроль за роботою KAE у м. Дніпропетровськ (звітність, контроль дистрибуції у довірених йому мережах, контроль своєчасного лістингу новинок та ротації продуктів, що мало обертаються, польовий коучинг).

Основні досягнення: розробив та впровадив цінову політику каналами збуту: для прямих (Фокстрот, Комфі, Технополіс, Ельдорадо) так і для не прямих клієнтів (Метро, ​​Ашан, Епіцентр, АТБ тощо).
Підготував базу та брав участь у відкритті та наповненні складу DDP в Україні. Створено схему ефективної роботи складу (100% продукції під матриці мереж та під заздалегідь узгоджені активності).
У 2012 році розпочав співпрацю («з нуля») з основними фахівцями Комфі, Фокстрот, Технополіс та Ельдорадо. З усіма клієнтами узгоджені матриці та промо плани.
Створено систему аналізу конкурентного середовища у рітейлі та на підставі аналізу підготовлено стратегію розвитку комерційної, торгової (асортиментної та ціною) політики бренду у рітейлі України на 2013 – 2014 роки.
Створено систему контролю та управління прибутковості за клієнтами, кластерами та бізнесом в цілому. Впроваджено систему стратегічного планування бізнесу щодо клієнтів в Україні за SKU.
Проведено продукт тренінги для продавців консультантів мереж.

RSM

from 11.2005 to 08.2011 (5 years 9 months)
Бік Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний Менеджер Компанії «BIC-Ukraine», регіон – Одеська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська області, АР Крим та Тираспіль (Придністров'я). Напрями: бритвена, канцелярська продукція, запальнички.

Основні виконувані обов'язки: становлення та розвиток продажів продукції BIC у регіоні, робота з МММ безпосередньо та через дистриб'юторів (річні переговори з мережею, планування річних оборотів та маркетингових бюджетів під мережу, обговорення асортименту, розміщення додаткових місць та % частки в основній викладці, розрахунок бонусів мережі, документообіг, розробка та контроль проведення промозаходів).
Створення дистриб'юторської мережі, контроль за роботою 7 дистриб'юторів (бритви, запальнички, канцелярія) та 1 клієнта в Придністров'ї Шериф (організація та контроль експорту в м. Тираспіль), прямих клієнтів (канцтовари та запальнички).
Контроль роботи 4-ох територіальних менеджерів та 7-ми мерчандайзерів (Компанії BIC) та торгових представників (дистриб'юторів): тренінги з продажу для Територіальних менеджерів, торгових представників та мерчандайзерів.
Контроль обсягів продажу, знижки, цінова політика, дебіторська заборгованість, наявність продукції у всіх каналах збуту, розробка та проведення локальних промо акцій у всіх каналах збуту тощо.

Основні досягнення: створив дистриб'юторську мережу в регіоні («з нуля») по бритвах, канцелярії та запальничці, налагоджено систему продажів у всіх областях регіону, досягнуто наявність продукції у всіх каналах збуту (мережевий ритейл, відкриті ринки, опт, роздріб), 100% -е покриття каналу мережевого рітейлу (Фуд, косметика, DIY).
Підключив дистриб'ютора у Придністров'ї (Шериф м. Тираспіль).
Щорічно організовував та контролював проведення «Шкільного та Офісного сезонів» по ​​канцелярії в каналах МММ (Метро, ​​Реал, Таврія В, ВІТ, Новус, Експансія, Сільпо) та Офіс (Техно Південь, Глобус, Тепс та Ко).
Створив («з нуля») штат: мерчендайзерів (7 осіб) та територіальних менеджерів (4 особи) на Півдні України.
Досяг і утримував протягом 2009-2010 року найвищих в Україні показників виваженої дистрибуції бритвової продукції (AC Nielsen).
Залучив до співпраці всіх оптових клієнтів у регіоні.
Систематично виконував всі поставлені плани з об'єму та спеціалізовані завдання з дистрибуції.
Збільшив продаж по регіону в 3 рази (2006VS2010), збільшив вагу регіону до 22% від продажу України 2010р.
Створив фокусні команди у всіх 10-ти філіях на базі дистриб'ютора для гоління.

Територіальний менеджер

from 08.2004 to 11.2006 (2 years 3 months)
НІДАН Фудз, Група компаній, Одеса (Харчова промисловість)

Територіальний Менеджер Компанії "Нідан", регіон Одеська, Миколаївська та Херсонська області.

Основні виконувані обов'язки: пошук нових та робота з постійними клієнтами, контроль роботи торгових представників та мерчандайзерів дистриб'ютора та трьох супервайзерів компанії “Нідан”, переговори з локальними мережами супермаркетів, забезпечення наявності продукції в торгових точках, контроль над дотриманням стандартів мерчендайзингу, проведення рекламних акцій роздрібних торгових мереж.

Основні досягнення: розвинув дистриб'юторську мережу в Одеській обл. підключив трьох субдистриб'юторів у м. Ізмаїл, м. Котовськ і м. Первомайськ, 100% покриття локального VIP роздрібу, залучення до співпраці всіх закладів громадського харчування на території (обслуговування дитячих садків, шкіл, інститутів), у збільшення продажів на 50% і покриття на 40%.

Начальник відділу продажу

from 03.2002 to 08.2004 (2 years 5 months)
ТОВ Прексім -Д, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Начальник Відділу Продаж Компанії "Пексим Д", регіон м Одеса та Одеська область.

Основні обов'язки, що виконуються: переговори з постачальниками (виконання планів, оплати, цінова політика і т.д.).
Підбір персоналу (торгові представники, мерчендайзери і т.д.) розподіл планів і завдань у відділі, забезпечення наявності продукції складі (замовлення тощо.), контроль логістики відділу, контроль роботи торгових представників і мерчандайзерів на маршрцутах, пошук нових і переговори із ключовими клієнтами тощо.

Основні досягнення: створив торговельну команду та штат мерчендайзерів («з нуля»), підключили 100% оптових та мережевих клієнтів на ринках, закрили всі локальні супермаркети в м. Одеса, підключили до роботи національну мережу Таврія В, вивів відділ на самоокупність у 2002р. Протягом 2003 р. за рахунок прибутку відділу сформували власну логістику з п'яти вантажівок.

Торговий представник

from 07.2000 to 03.2002 (1 year 8 months)
ООО Блейд, Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Торговий представник напоямок гуртові продажі Компанії "Блейд", м. Одеса.

Основні обов'язки, що виконуються: робота з оптовими клієнтами м. Одеса; забезпечення наявності продукції в оптовій мережі, контроль за діяльністю оптовиків (обсяги закупівель, знижки, рекомендовані ціни тощо), мерчендайзинг тощо.

Основні досягнення: напрацювання великої бази клієнтів, наявність 100% продукції в усьому оптовому каналі збуту, робота з усіма оптовими клієнтами у регіоні, досягнення поставленої мети за обсягом проданої продукції, високий рівень дистрибуції.

Education

Східноукраїнський національний університет їм Володимира Даля

Інженерно- економічний, Рубіжне
Higher, from 2005 to 2006 (1 year)

Інженер-механік за спеціальністю: Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів. Супінь Спеціаліст.

Восточно Украинский Университет им. Даля

Інженерно-економічний, Рубіжне
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Інженер-механік з Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної і наітогазопереробної промисловості. Ступінь Бакалавр

Additional education and certificates

Scarlett - "Майстерність комунікацій"

2013

Меркурій Інтернешенал - "Підбір та ефективне управління персоналом"

2012

Scarlett - "Таймінг, керування часом"

2011

Дмитро Карасюк - "Перемовини без поразок"

2010

Бізнес Гармонія - "Створення керованої системи продажу через дистриб'ютора"

2009

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Outlook Express Express Управление персоналом, бизнес планирование, активные переговоры.

Language proficiencies

  • French — beginner
  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

  • Матвєєв Олександр

    Матвєєв Олександр

    Ген Директор, Факельман

    Contact details are hidden
  • Садовяк Володимир

    Садовяк Володимир

    Директор з продажу, Філіпс Україна

    Contact details are hidden
  • Швидка Катерина

    Швидка Катерина

    NKAM, SCARLETT

    Contact details are hidden

Additional information

Великий досвід роботи з комп'ютером (WORD, EXCEL, PowerPoint, Internet Explorer, Outlook Express);
Посвідчення водія категорії "В" (досвід водіння 16 років).
Маю власне авто KIA Sportage 2021 року випуску.
Особисті дані: Народився 12 серпня 1981 року у м. Рубіжне Луганської обл., Україна; одружений, син.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: