Resume from April 17, 2024 File

Володимир

Журналіст

Age:
21 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Кухар В.А.
SMM-менеджер
Повна або часткова зайнятість, стажування
Вік: 21 рік
Місто: Київ
Контакти: [open contact info](look above in the "contact info" section), [open contact info](look above in the "contact info" section), tg: @kritan37
Освіта: Навчально науковий Інститут Міжнародних Відносин КНУТШ (закінчую 4 курс)
Навички:
Проходив в інституті курси OSINT, читав відповідну літературу, проходив відео-курси. Швидко вчусь застосовувати нові інструменти.
Проходив практику як SMM-редактор, вів телеграм та інстаграм сторінки та створював для них наповнення
Маю досвід роботи з представниками влади, зокрема - проходив стажування в апараті ВРУ. Відповідно, маю досвід в написанні, вичитці та редактурі офіційних документів українською та англійською мовами.
Маю перекладацький досвід та досвід праці з іноземними документами. Маю досвід в фактчекингу інформації та її аналізі.
Досвід:
Голова наукового департаменту ННІМВ (травень 2021 - грудень 2023). В обов’язки входила організація праці, зовнішні та внутрішні комунікації, організація заходів, ведення соц. мереж, написання та оформлення постів, документації
Публіцист в ГО “Молода дипломатія” (травень-червень 2023): написання та вичитка статей
Помічник народного депутата України Крейденка В.В. (грудень 2022 - жовтень 2023): написання та вичитка статей, аналіз інформації, зовнішні та внутрішні комунікації, написання та вичитка постів, оформлення законопроєктів, робота з інформацією та фактчекінгом
Досягнення:
Рік (2023-2024) в органах студентського самоврядування: за цей час провів 3 наукові конференції (https://t.me/scidep/72 https://t.me/scidep/97 https://t.me/scidep/118) організовуючи їх від початку до кінця. Організував благодійні студентські заходи, де за семестр вдалось зібрати 112 тис. грн на ЗСУ.
Під час навчання в інституті написав 2 планові наукові роботи (курсові) на відмінний бал, маю досвід написання есеїв, статей, роздумів.
Брав участь у дискусіях та конференціях щодо реінтеграції ТОТ в нашому інституті та на панельних дискусіях.
Професійні навички:
Написання та вичитка текстів на високому рівні; володіння ПК та необхідними додатками; OSINT дослідження; аналіз інформації та пошук першоджерел; володіння редакторами зображення та відео
Мови: Українська - рідна, російська - рідна, англійська - С1, чеська - B2, Французька - А2
Особисті навички:
Доводжу до кінця всі проєкти. Прибічник творчого та демократичного підходу для виконання праці. Знаходжу підхід до різних людей, вирішую проблеми не вступаючи у конфлікти.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: