Resume from May 17, 2024 File

Юлія

Керуючий магазином

City:
Shepetivka

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Шелестюк Юлія Валеріївна
Дата та место рождения: 03 липня 1986р. м. Шепетівка
вік: 37 років
Телефон мобільный: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Образование:
2000-2002 – навчання в Шепетівському НВК за спеціальністю секретар та сучасне діловодство
2002-2010 - навчання у РІС КСУ за спеціальностями мистецтвознавець та психолог, викладач психології.
Опыт работы:
липень 2010 - лютий 2012 - спеціаліст по обслуговуванню клієнтів та кредитуванню в ПАТ ”Банк Форвард”.
Обов'язки: Консультування клієнтів про кредитні продукти банку; продаж банківських продуктів; товарні кредити та кредитні картки; формування пакету документів для оформлення кредиту клієнту;післяпродажне обслуговування клієнтів, консультування клієнтів щодо закриття карток та товарних кредитів; ведення звітності.

лютий 2012 – вересень 2013 – продавец непродовольственных товаров в магазине ”Викотек”.
Обов'язки: консультування покупців: допомога у виборі товару, оформлення розрахунків з покупцями, ведення касової документації; виконання плану продажу, інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину; забезпечення порядку у торговому залі; викладення товару (мерчендайзинг).
Вересень 2013 - липень 2015 касир торгового залу в магазині "Вікотек",
Обов'язки: проведення готівкових та безготівкових розрахунків;ведення касової дисципліни;веденнякасових операцій, робота з касовим апаратом, терміналом, сканером, складання касової звітності, в т.ч. ведення касової книги проведення інкасації прийом облік, видача, зберігання коштівпроведення інвентаризацій переоцінки, переміщень прийом товару, робота з прибутковими витратнимикасовими документами з чековими книжками: формування касових звітів дня, ведення книг облікуприйнятої та виданої готівки касові операції з прийому та видачі готівки, платежів GlobalMoney, ведення документації російською та українською мовами (листи договору, їчі.ведення ділового листування (працю з клієнтами), своєчасне внесення та оплата вхідних рахунків за комунальні послуги забезпечення офісу канцтоварами, прийом дзвінків.факсів та електронної поштитабелювання робочого часу працівників робота з документами по прийому перед звільненнямвідпусткам оформлення лікарняних листів: оформлення споживчих кредитів через Target Finance,. консультування клієнтів щодо продуктів банків; підготовка заявок.документів у банки на видачу кредитів.

З 18 серпня 2015 року - касир-операціоніст, спеціаліст з ломбардного кредитування в ПАТ "Акцент-банк"організація роботи опер каси: ведення книг обліку прийнятої та виданої готівки організація вивезеннянадлишків готівки опер, каси забезпечення оформлення опер каси інформаційними матеріаламидля клієнтів відповідно до вимог НБУ, касові операції з прийому та видачі готівки, прийомплатежів за логообмінні операції формування довідок касира про касові операції:
Знання навички: Пк – користувач (Word, Excel. Power Point. Internet) 1С Підприємство 7.71С Підприємство 8.3., робота з оргтехнікою, прийом-видача коштів, робота з банківськими програмами, оформлення прибуткових та видаткових документів заповнення касової книг, знання мов: українська — вільно, російська - вільно, англійська — базова. Шкідливих звичок немає.

Similar candidates

Керуючий магазином
17000 UAH, Shepetivka

Керівник магазину
25000 UAH, Shepetivka

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: