Resume from April 25, 2024 File

Світлана

Психолог

Age:
50 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Набока Світлана Леонідівна
Дата народження: 29.09.1973
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адреса: 63002, Харківська область, м. Валки, вул. Ков’язька, 27

Освіта:
Квітень 2024 по даний час — Український психотерапевтичний університет, навчання в методі клієнтцентрованої терапії. Здобуття кваліфікації психотерапевта.
Лютий 2024 – травень 2024 Ужгородський національний університет, спеціалізація «Клінічна психологія»
2020-2022 Харківському педагогічному університеті ім. Г.Сковороди, спеціальність: психолог
2016-2018 Харківська академія державного управління при Президентові України, спеціальність : публічне управління та адміністрування.
1991-1996 Харківський аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва, спеціальність- аграрний менеджмент
Додаткова освіта:
Курси в напрямку НЛП, ериксонівського гіпнозу, арт-терапії, прикладні аспекти в психології. Закінчила курс когнітивно-поведінкової терапії у «Центрі персонального розвитку» міста Вроцлав (Польща), підвищила кваліфікацію за напрямком «Робота з військовими та їх сім’ями.
Досвід роботи:
Жовтень 2023-до сьогодні – фасилітатор (інсентів) Програми захисту прав та розширення можливостей жінок від Міжнародного комітету порятунку. Проведення психостабілізаційних сесій, індивідуальних консультацій, надання першої психологічної допомоги.

2022-до сьогодні – Інклюзивно-ресурсний центр Валківської міської ради. Ідивідуальні консультації, сімейні консультації, корекційно-розвиткова робота з дітьми з ООП, супровід батьків дітей з ООП, обстеження дітей з ООП.

2022-2023 психологиня проєкту Хелп Поінт Валки. Ведення груп підтримки, індивідуальні консультації, тренінги, творчі заняття, робота з травмою, кризове консультування, робота з тривожністю

2020-2022 головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ Валківської міської ради. Співпраця з громадськістю, ведення сайту, супровід міського голови на нарадах.

2018-2019 завідувач сектору опіки і піклування Служби у справах дітей. Контроль на території громади за дотриманням прав дітей, контроль за усиновленням, опікою дітей, позбавлених батьківського піклування.

2010-2016 завідувач відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю Валківської районної державної адміністрації. Співпрацювала з місцевими ЗМІ, вела сайт установи, висвітлювала роботу голови та адміністрації. Тісно співпрацювала з головами громадських організацій, організовуючи спільні заходи.

2006-2010 головний спеціаліст організаційного відділу Валківської районної державноі адміністрації. Організація роботи і планування голови райдержадміністрації, комунікація з іншими структурними підрозділами установи, району.

Особисті якості:
стресостійкість, комунікабельність, критичне мислення, гнучкість
Цифрові навички:
Володіння Microsoft Word / Microsoft Excel / Power Point / Google Drive / Zoom
Мова:
українська – вільно, англійська – початковий рівень

Similar candidates

Психолог-психотерапевт
20000 UAH, Kharkiv

Соціальний педагог
Kharkiv

Психолог
30000 UAH, Kharkiv, Remote

Психолог
10000 UAH, Kharkiv

Психолог
Kharkiv, Remote

Психолог
Kharkiv

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: