Resume from April 29, 2024 File

Сергей

Інженер-технолог

Age:
24 years
City of residence:
Zinkiv
Ready to work:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
ПІП: Некраш Сергій Миколайович 1999 року народження
Освіта: Закінчив 11 класів в Зіньківській спеціалізованій школі №2 в 2014 році, потім поступив в Охтирський колледж нафти та на спеціальність "Монтаж, обслуговування газових приладів та обладнання", закінчив навчання в 2016 році, у цьому ж році поступив на заочну форму навчання в місто Харків ун.ім. Бекетова на спеціальність "Нафтогазова інженерія та технології".
Місця праці: Під час навчання пішов працювати охоронником в Полтаваобленерго, працював з 2016р по 2019р., потім влаштувався на завод "Укролія" в м.Зіньків на посаду слюсаря-ремонтника, припинив працю в 2024 році 20 квітня.
Додатково:маю посвідчення зварювальника 2 ступеня, вище середнього володію компьютерами, без поганих звичок, здатен працювати в екстренних,надзвичайно важких та шкідливих умовах праці. Під час час навчання о Охтирці проходив робочу практику на заводі "Глобино" помічником слюсаря - ремонтника газового обладнання та їздив до Польщі на практику.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: