Resume from May 18, 2024 File

Євген

Інженер з охорони праці

Age:
41 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Беженарь Євген Анатолійович

Дата народження: 22 листопада 1982 р., м. Кишинів
Місце проживання: м. Хмельницький, вул. Бажана, 15/2
Тел. моб.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: повна вища; 2000-2005 рр. навчався у Хмельницькому національному університеті за спеціальністю «Інженер – механік» та здобув кваліфікацію інженера – механіка харчової промисловості.
Особисті якості: відповідальність, самодисціпліна, цілеспрямованість, комунікабельність, впевненність у собі.
Професійний досвід:
2012 р. – наш час філія Хмельницька дирекція АТ «Укрпошта» начальник Служби охорони праці (Досвід роботи: практичний досвід роботи на керівній посаді, вміння систематизувати, аналізувати та обробляти інформацію, вживати заходів щодо усунення виявлених недоліків, організаційні навики, вміння самостійно приймати рішення в межах своєї діяльності). Посадові обов’язки: організація ефективної системи управління охороною праці спрямованої на недопущення нещасних випадків і аварій, контроль за її функціонуванням; вивчення умов праці на робочих місцях, підготовка та внесення пропозицій щодо розроблення і впровадження більш досконалих засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів; організація проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці для працівників компанії; контроль за додержанням працівниками робітничих професій правил поводження відповідно до вимог правил з ОП та ПБ; розслідування та облік нещасних випадків, аварій та інцидентів з метою виявлення корінних причин; організація та проведення атестації робочих місць на відповідність вимогам охорони праці згідно вимог законодавства України; розробка положень та інструкцій з охорони праці; організація проведення попередніх та періодичних медичних оглядів для працівників підприємства.
Особисті досягнення: 2014 р_Нагороджений Почесною Грамотою за особистий внесок у розвиток поштового зв’язку та почесною відзнакою УДППЗ «Укрпошта»;2016 р. нагороджений почесною грамотою за особистий внесок у створенні гідних умов праці і охорони праці на підприємстві від Управління Держпраці у Хмельницькій обл. ;
2018 р. почесна грамота за високий професіоналізм, значний особистий внесок у захист соціально –економічних прав та інтересів профспілок від Федерації профспілок України_
2010- 2012 рр. ТРК «Поділля - Центр», журналіст та ведучий ефіру (Досвід роботи: здійснював ведення студійних і позастудійних радіопрограм, брав участь у розробленні основних напрямів радіомовлення, готував власні матеріали і виступав в ефірі як автор програм). Особисті досягнення: 2010 р. подяка за сумлінну працю, високий професіоналізм.
2006-2007 рр.Рекламна агенція «Топ Тренд» супервайзер промоутерів (досвід роботи з людьми, розроблення та проведення рекламних акцій в роздрібних торгівельних мережах, проведення тренінгів з персоналом)
2005 – 2006 рр.ТРК «АРТ»; ведучий радіопрограм (досвід роботи: брав участь у репетиціях і записах, працював в прямому ефірі, працював з листами радіослухачів)
2002 – 2005 рр. Торговий дім «Мегаполіс», ТМ «Мєрная», ТМ «КЗШВ» спеціаліст по проведенню рекламно-виставкових заходів (досвід роботи: промоутерство, підвищення лояльності до певної торгової марки, стимулювання продажів в торгових мережах, виконання плану продажів, розвиток дистриб’юторської мережі).
2001-2002 рр.ФОП Іванов торговий агент з реалізації поліграфії (досвід прямих продажів, пошук нових клієнтів)
Додаткова інформація:
Володію комп’ютером на рівні користувача (знання основних програм Microsoft Office: Word, Excel, Power Point; SAP, ERP, Slide show creator).
Спілкуюся українською та російською мовами – вільно, англійською та румунською – на середньому рівні.
Мої головні життєві цілі: кар’єра, сім’я.
Хобі: спорт (футбол, волейбол), займався танцями, література, активний відпочинок.
Не заперечуватиму проти понаднормової роботи (не на постійній основі), якщо це принесе користь для компанії та персональну винагороду.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: