Resume from June 11, 2024

Тетяна

Військовослужбовець

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kharkiv, Kramatorsk, Kupiansk, Sloviansk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Військовослужбовець

from 02.2016 to now (8 years 4 months)
А1302, А4941, А7014, Дніпро (Сили оборони)

Knowledge and skills

Відповідальність Чесність Робота в команді Ввічливість Стресостійкість Стриманість Працьовитість Витривалість Дисциплінованість Порядність Оперативність Бажання вчитися і розвиватися Адаптивність Доброзичливість Наполегливість Саморозвиток Неконфліктність Самомотивація Висока працездатність Продуктивність Зосередженість

Additional information

На військові службі з 18 років, в в/ч1302 з 2016 по 2018 служила в буарі(планшетист), потім з 2018 по 2022 САУ(звязківець), було поранення рік служила в Харкові в РТЦК, відновилась перейшла 151 омбр на посаду штаб-сержанта 3 категорії відділення персоналу штабу, зрозуміла що штаб і бумажки це не моє, звільнилась по сімейним ,призвалась на контракт в 66 в бБпС на посаду інструктор штабу, хоча обіцяли навчати на безпілотника(пілота). Можливо і не на безпілотника, но тільки не в тил!Знову хочу зміни місце служби так як хочу навчатися і розвиватися в тому в чому мені дійсно цікаво. Військове звання старший сержант!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: