• PRO

Антон

Керуючий рестораном

Considering positions:
Керуючий рестораном, Операційний директор, Event-менеджер, Ведучий
Employment type:
full-time
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер мережі, керуючий

from 04.2022 to 12.2023 (1 year 8 months)
Вино і мʼясо, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Допомога в розробці меню, адаптування персоналу. Організація офіціантів, прийом гостей, прийом та проведення банкетів. Ведення касової звітності

Керівник виробництва

from 01.2021 to 02.2022 (1 year 1 month)
Власна доставка, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Співпраця з кавʼярнями, кафе та різними заходами. Поставка соленої продукціі, покебоулів, салатів, сендвічів то що

Farfalle Pastabar

from 01.2021 to 02.2022 (1 year 1 month)
Farfalle Pastabar, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Організував ефективну роботу кухні та сервісної частини закладу, забезпечив навчання персоналу та контроль за якістю обслуговування. Оптимізував ведення касової звітності та внутрішніх фінансових процесів. Брав участь у розробці меню та технічних карт, що покращило стандарти приготування страв. Контролював видачу з бару та забезпечив злагоджену взаємодію між кухнею, залом і адміністрацією.

Шеф-кухар

from 01.2019 to 01.2021 (2 years)
Хен-тай, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобув цінний досвід у відкритті закладу, зокрема у розробці меню, написанні технічних карт та прорахунку собівартості страв. Організував процес закупівлі продуктів, здійснював переоблік та оптимізував витрати. Налагодив ефективну роботу кухні, провів навчання персоналу, організував робочі процеси та забезпечив контроль якості видачі страв.

Сушеф

from 01.2015 to 01.2019 (4 years)
Panorama lounge, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

За роки перебування освоєно багато процесів кухні. Від заготівельного цеху до лінії видачі та контролю якості страв.

Education

ХПЛПТТ

Кухар-кондитер
Specialized secondary, from 2010 to 2012 (2 years)

Knowledge and skills

  • Комунікабельність
  • Цілеспрямованість
  • Привітність
  • Здатність до навчання
  • Доброзичливість
  • Стресостійкість
  • Неконфліктність
  • Уважність
  • Знання ресторанного етикету
  • Адаптивність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: