- PRO
Aleksandr
Повар, сушеф
- Considering positions:
- Повар, сушеф, Пекар
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 41 years
- City:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10755412/
Work experience
Chef, Sous Chef
from 02.2021 to now
(4 years 6 months)
Германия, Геомания (Готельно-ресторанний бізнес)
Preparation of hot and cold dishes of German cuisine.
•Menu development.
•Procurement.
•Compliance with sanitary standards.
•Elevating the restaurant to a new level.
Chef, Sous Chef (Assistant Chef)
from 11.2012 to 03.2017
(4 years 4 months)
ZARA, Bansko (Готельно-ресторанний бізнес)
•Menu development.
•Preparation of hot and cold dishes for 150-223 people.
•Procurement of goods.
•Compliance with sanitary standards.
•Staff training.
Chef, Sous Chef (Assistant Chef)
from 11.2012 to 07.2022
(9 years 8 months)
„Old Lviv“, Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
Preparation of hot and cold dishes.
•Banquet service.
•Menu development.
•Procurement of goods.
•Compliance with sanitary standards.
Chef, Sous Chef (Assistant Chef)
from 06.2007 to 09.2012
(5 years 3 months)
Sunmarina, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
•Preparation of hot and cold dishes according to the approved menu.
•Maintaining sanitary standards.
•Catering for events, banquets, and buffets.
•Training and managing staff.
•Menu creation.
Achievement:
During my tenure, the restaurant was ranked among the top restaurants, elevating it to a new level.
Education
Zaporizhzhia National University
Ekonomiks, Запоріжжя
Higher, from 2008 to 2014 (6 years)
Zaporizhzhia Professional Vocational College of Water Transport
Cook (Marine), Flight Attendant, Waiter, Запоріжжя
Specialized secondary, from 2002 to 2005 (3 years)
Additional education and certificates
Eugene Chernukha Culinary School
2020 ( 2-год.)
Knowledge and skills
- Українська кухня
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Італійська кухня
- Неконфліктність
- Випікання
- Здатність до навчання
- Організованість
- Приготування страв
- Приготування гарячих страв
- Комунікабельність
- Приготування холодних страв
- Європейська кухня
- Готування на мангалі
- Пакування готової продукції
- Готування шаурми
- Розробка меню
- Готування суші
- Складання технологічних карт
- Знання ДСанПіН
- Пунктуальність
Language proficiencies
- English — beginner
- German — beginner
Similar candidates
-
Бренд-шеф, консультант, технолог
Other countries, Kyiv , more 2 cities -
Шеф-повар
80000 UAH, Other countries, Kyiv -
Су-шеф
Other countries -
Шеф-повар
Other countries -
Кухар
40000 UAH, Other countries, Kyiv -
Кухар
14000 UAH, Other countries, Zaporizhzhia