Resume from September 23, 2020 PRO

Анастасия

Преподаватель, репетитор украинского языка, литературы, психолог, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Mykolaiv
Ready to work:
Mykolaiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель української мови та літератури

from 04.2001 to now (23 years 2 months)
Загальноосвітня школа, Миколаїв (Освіта, наука)

Якісно та доступно допоможу Вашій дитині подолати мовні складнощі. У моїй практиці є успішна підготовка до ДПА, ЗНО, допомога у виконанні домашніх завдань різної складності, як з мови так і з літератури. Маю багато матеріалів з правилами, тестами, таблицями. Учні поліпшують свої знання та з успіхом долають мовні недоліки. Працюю у будні та вихідні, як на території учня, так і дистанційно. Практика дистанційного навчання принесла свої вагомі результати для випускників, які успішно цього року склали ЗНО та вступили на бюджетні місця державних престижних вишів. Можна працювати з групою 2-3 учня дистанційно. Мої учні з легкістю складають іспити, Зно та мають змогу підвищити свій рівень з української мови та літератури. Маю досвід відкладання в загальноосвітніх закладах, стаж роботи більше ніж 15 років.
В 2020 році учні отримали добрі оцінки з предмету та вступили у виші на бюджетні місця ( НУ ім.Макаров, Дніпровська медична академія) .
2019 - з української мови та літератури учень набрав 175 балів, та вступив в МДУ ім. Сухомлинського.
Перш ніж почати займатися підготовкою до іспиту, потрібно зрозуміти, для чого це потрібно й як ти будеш працювати, тому що тільки наполеглива праця принесе бажаний результат, тільки кропітка робота з подання недоліків зможе бути успіхом. Якщо вам дійсно потрібен досвідчений педагог, я зможу бути корисною.

Education

НГУ имени В.А.Сухомлинского

Филологический факультет, специальность - учитель украинскього языка, литературы, мировой литературы, практический психолог, Николаев
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 9 months)

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Люблю свою роботу й ставлюся відповідально до кожного учня, тому маю результат

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: