Resume from May 13, 2024

Юлія

Управляючий

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сервіс-менеджер

from 09.2023 to 05.2024 (8 months)
Fm group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка посадових інструкцій
2. Розробка та запровадження стандартів сервісу для мережевих ресторанів та ресторанів преміум сегменту
3. Проведення тренінгів для офіцантів по методам продажів, клієнтоорієнтованності та стандартам сервісу
4. Проведення аудитів на ресторанах
5. Навчання нових співробітників базовим знанням ресторанній справі

Директор пляжного комплексу

from 05.2023 to 09.2023 (4 months)
Slavutuch Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

from 11.2022 to 04.2023 (5 months)
Ресторан 8/8, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник відділу доставки

from 06.2020 to 02.2022 (1 year 8 months)
Мережа ресторанів Il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація безперебійної роботи всього відділу доставки, чисельність відділу - 200 співробітників
2. Складання звітності (бюджет, заробітня відомість, p&l)
3. Контроль роботи hr відділу, call центру
4. Участь у розробці всіх стандартів, посадових інструкцій та мотиваційних проектах для збільшення продажів
5. Проведення інвентаризацій
6. Проведення виїзних аудитів, оформлення страхових випадків
7. Пошук та залучення нових компаній до співпраці.
8. Оптимізація операційних процесів
9. Контроль використання працівниками всіх ТМЦ
10. Контроль якості сервісу та проведення робіт щодо його покращення
11. Проведення атестацій для співробітників
12. Робота над збільшенням економічних показників (sales, TC, AC)
13. Участь у розробці та впровадженні маркетингових інструментів для розвитку доставки і збільшення продажів
14.Координація щоденної роботи і оцінка показників роботи кур‘єрів, адміністраторів, операторів, менеджерів
15. Робота з відгуками
14. Тестування, навчання співробітників і запуск нового програмного забезпечення

Операційний директор

from 05.2017 to 05.2020 (3 years)
Мережа ресторанів il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Оперативне управління 7 ресторанами
2. Щомісячна та щоквартальна звітність звітність (заробітня відомість, p&l, бюджет)
3. Контроль внутрішніх процесів в ресторані, виявлення помилок і допомога у вирішенні проблемних питань
4. Запровадження і контроль дотримання норм та стандартів ХАССП
5. Проведення роботи після отримання результатів інвентаризацій (МШП, кухня/бар)
6. Проведення аудитів на кожному підрозділі (кухня, склади, бар, офіс, зал ресторану)
7. Контроль дотримання всіх стандартів якості та сервісу
8. Розробка стратегічних та тактичних планів розвитку, бюджетування, оптимізація бізнес-процесів
9. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.
10. Участь у відкритті нових ресторанів (підписання договорів, придбання ТМЦ, налагодження всіх процесів)

Директор ресторану

from 06.2014 to 04.2017 (2 years 10 months)
Мережа ресторанів il Molino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація роботи ресторану за стандартами, контроль дотримання діючих Правил і Стандартів.
2. Проведення інвентаризацій, аналіз результатів
3. Управління операційною діяльністю ресторану і забезпечення стабільного функціонування ресторану
4. Формування заробітної плати та p&l
5. Контроль за дотриманням касової дисципліни
6. Оцінка співробітників ресторану на відповідність займаній посаді.
7. Контроль за дотриманням правил техніки безпеки і санітарних норм.
8. Контроль експлуатації виробничого обладнання.
9. Скорочення і оптимізація витрат, мінімізація списання на виробництві
10. Навчання, атестація і мотивація співробітників
11. Участь у відкритті нового ресторану

Менеджер ресторану

from 02.2013 to 05.2014 (1 year 3 months)
Мережа ресторанів il Molino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
1. Організація та контроль діяльності ресторану;
2. Управління персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, контроль правильного виконання функціональних обов'язків працівників;
3. Розробка та організація заходів, спрямованих на розвиток ресторану, підвищення його прибутковості
4. Робота з відгуками
5. Робота з касовою дисципліною

Оператор 1С

from 10.2011 to 02.2012 (4 months)
Альфа Страхування, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Офіціант

from 09.2009 to 09.2012 (3 years)
Мережа ресторанів "Мировая Карта" (Lucky Pub, Tequila House, Шинок), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Промоутер-мерчендайзер

from 06.2008 to 06.2009 (1 year)
Агенство регіональної реклами, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Education

Київський національний економічний університет

Фінанси та кредит, Київ
Higher, from 2012 to 2013 (1 year)

Київский національний торговельно-економічний університет

Фінанси та банківська справа, Київ
Higher, from 2007 to 2011 (4 years)

Промислово-економічний технікум

Бухгалтерський облік, Новоград - Волинскький
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (3 years)

Additional education and certificates

Курси оператора комп’ютерного набору

2005, 1 рік

Системний курс для керівників "Управлінська ефективність"

2015

Тренінг «Управління сервісом»

2016

Тренінг «Ефективна взаємодія в команді»

2016

Великий практикум з продаж та маркетингу в ресторані

2019

Knowledge and skills

iiko MS Office

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city