Resume from April 19, 2024

Дмитрий

Інженер-технолог, керівник деревообробних підприємств, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
60 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Стовпюк Дмитро Миколайович
8 листопада 1963 р. н.
м. Івано-Франківськ,
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section), e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Надаю консультації з питань організації технологічного процесу, впровадження сучасних методик організації виробництва, розробляю технологічні схеми, складаю технологічні карти.

Освіта: 1980-1985 р.р. Ленінградська лісотехнічна академія за фахом технологія деревообробки з відзнакою.
Великий досвід у всіх напрямках деревообробної промисловості, великий організаторський досвід, досвід роботи в критичних ситуаціях.
З червня 2012р. по грудень 2022р. працював на ТОВ Таркетт. Починав майстром зміни, потім обіймав посади начальника виробництва з виготовлення верхнього шару паркетної дошки і начальника відділення відкритих складів та сушильного господарства.
З листопада 2011 року по травень 2012р. - начальник меблевого цеху ПРАТ "Імпульс", м.Чернівці. Проектування та виготовлення меблів із масиву. З листопада 2011 року по травень 2012р. – начальник меблевого цеху ПРАТ «Імпульс», м.Чернівці. Проектування та виготовлення меблів із масиву.
З червня 2010 р. По жовтень 2011 р. – інженер з переробки деревини у ДП «Коростишівський лісгосп» м. Коростишів Житомирської обл.
З вересня 2009р. До червня 2010р. – начальник виробництва-технолог на Фабриці дверей Астек, м. Київ (виробництво м. Коростишів Житомирської області).
З червня 2008р. До серпня 2009р. – начальник ділянки виробництва дерев’яних вікон та дверей на ТОВ «Екстім» м. Івано-Франківськ.
Січень-червень 2008 р. - працював начальником виробництва на ПП «Гойдалка» (виробництво дитячих дерев'яних меблів). За час роботи виготовив технологічну документацію на вироби, запровадив технологічні нововведення та організаційні заходи, що дозволили збільшити продуктивність у 2 рази та покращити якість продукції.
2007 р. - працював інженером - технологом в УкрПКТІлеспром. Брав участь у проектуванні сучасного лісопильно-переробного заводу.
З 2002р. по 2005р. Працював на ДП «Фішер-сервіс» (м. Івано-Франківськ), спочатку майстром лісопильного цеху, потім начальником цеху первинної обробки, головним технологом підприємства, начальником цеху готової продукції. Дане підприємство спеціалізується на виготовленні масивного та зрощеного букового щита. За час роботи на підприємстві запровадив відрядну систему оплати праці, оптимізував розстановку обладнання в цехах підприємства, запровадив багато технологічних нововведень, що дозволили скоротити кількість відходів, зменшити витрату клею та покращити якість готової продукції, а також збільшити випуск готової продукції у 1,8 раза.
1985-1992гг.-робота на Ленінградському Адміралтейському об’єднанні. З 1985 по 1989 р. – інженером-технологом, а з 1989 по 1992 р. – майстром. Охоплював виробничий процес від сушіння пиломатеріалів, облицьовування щитів струганим шпоном до збирання корпусних меблів.
Професійні навички:
-ПК на рівні впевненого користувача, програма AutoCAD;
-Права водія категорії «В», стаж водіння з 1984 року.
Професійні якості:
-Високий рівень працездатності, відповідальність;
-Дисциплінованість, акуратність;
-Відсутність схильності до вирішення особистих питань у робочий час.
Особисті якості:
-Винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях;
-Легко навчаюсь.
Інше:
-Готовність до відряджень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: