- PRO
Олександр
Шеф-кухар, 150 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Bukovel, Cherkasy, Kyiv, Uzhhorod
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/1116134/
Work experience
Бренд Шеф Кухар
from 04.2024 to now
(1 year 4 months)
Дикий Захід, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота !
- Відкриття ресторану з нуля
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану ( реберня з стейками та дичиною )
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні ( шеф кухаря та команда кухарів )
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів та тренінгів для персоналу ресторану
Шеф кухар
from 02.2024 to 06.2024
(4 months)
GALLERIST, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота !
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана ( Авторська кухня , Середземноморська кухня )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф кухар
from 05.2023 to 05.2024
(1 year)
Sapori Veri, Ірпінь (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
- Розробка Італійського меню
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Бренд-шеф
from 09.2022 to 05.2023
(8 months)
Chef in cucina, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття доставки італійської кухні з нуля .
Бренд шеф кухар та співвласник проекту !
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , новорічні різдвяні бокси .
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу адмін та курʼєрів
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу доставки
Бренд Шеф повар
from 07.2020 to 08.2022
(2 years 1 month)
Отель Крещатик ресторан Avenue, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд шеф повар
from 10.2019 to 02.2021
(1 year 4 months)
Крок мадам, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота !
Відкриття ресторану з нуля !
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд шеф повар
from 06.2019 to 05.2023
(3 years 11 months)
Лаб паб, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота !
- Ребрейдинг ресторан пабу
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд Шеф повар
from 05.2018 to 12.2018
(7 months)
Чемпион Хол / Вайт Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля
- Розробка концепту та меню під нього
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню ! Меню конференції , фуршети !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд шеф повар
from 08.2017 to 08.2018
(1 year)
Отель Крещатик, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь , тематичні тижні !
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
from 05.2017 to 09.2018
(1 year 4 months)
Ресторан Vesla, Симферополь (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ребрейдинг Рибного ресторану !
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні ( шеф кухаря , команда кухні )
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукці.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Бренд Шеф повар
from 02.2017 to 03.2020
(3 years 1 month)
Ресторан - гостиница Ельбр......., Вроцлав , Польша (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота !
Робота онлайн та офлайн з проектом !
- Ребрейдинг ресторану при готелі
- Ведення проекту після ребрейдингу онлайн ( меню , карти , відео та фото рецепти )
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , конференції , сніданки , шведська лінія !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
from 08.2016 to 06.2019
(2 years 10 months)
Рестсервис77 ресторан O'GOROD, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Бренд Шеф повар
from 03.2015 to 10.2019
(4 years 7 months)
PESTO AZZURRO(КИЕВ ), PESTO AZZURRO (СИМФЕРОПОЛЬ), PESTO (СИМФЕРОПОЛЬ), PESTO AZZURRO (АЛУШТА ), Киев, Симферополь , Алушта . Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля
- Відкриття 2 цехів для заготовок для проектів .( всього 6 ресторанів )
- Розробка концепту та меню під нього
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар.
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв
- Розробка меню для ресторану , сезоні пропозиції та гастро вечори , тематичні тижні меню ! Меню конференції , фуршети !
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами та фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви , проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали.
- Запровадження обліку продукції.
--Проведення майстер класів для персоналу ресторану кухні та залу !
Шеф повар
from 11.2014 to 05.2015
(6 months)
Рест Лига ЛТД Ресторан "Particella", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття ресторану з нуля !
-Розробка меню під концепт ресторана ( Регіональний Італійський ресторан )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф повар
from 09.2012 to 11.2014
(2 years 2 months)
Cafe-varenie, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана( кухня европейська , та понад 50 видів крафтового варення )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Шеф повар
from 04.2012 to 10.2012
(6 months)
Ресторан пивоварня Мануфактура, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття з нуля проекту
-Розробка меню під концепт ресторана ( мʼясний паб )
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Повар
from 05.2011 to 05.2012
(1 year)
DLuх, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
Су-шеф
from 05.2011 to 05.2012
(1 year)
SKAYBAR, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль продукції, та терміни зберігання їх.
-Інструктаж роботи з правил безпеки з електроприладами.
-Навчання персоналу кухні;
-Ведення обліку продукції;
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу кухні;
Су-шеф
from 09.2010 to 02.2011
(5 months)
ресто-бар "Аура", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття проекту з нуля Су шефом
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Шеф-повар
from 02.2010 to 05.2011
(1 year 3 months)
ресторан "вагон - ресторан", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ребрейдинг ресторану
-Розробка меню під концепт ресторана
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- Відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- Контроль над роботою персоналу;
- Робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- Запровадження обліку продукції.
- Майстер класів та тренінги для персоналу ресторану
Су шеф
from 08.2007 to 08.2011
(4 years)
ресторан клуб "Данте", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття проекту з нуля Су шефом
-Закупівля обладнання, посуд, інвентар
-Складання закупівель та контроль їх.
- відповідальність за якість приготування страв;
- Відповідальність за якість продукції, що поставляється (строки реалізації)
- контроль над роботою персоналу;
- робота з технологічними картами , робота з фуд кост ;
- Розробка нових страв, сезонні страви, проведення гастро вечерь
- Навчання персоналу кухні
-Навчання персоналу зали ( навчання по меню , обслуговуванню , тренінги по технологіям приготування їжі )
- запровадження обліку продукції.
- майстер класів для персоналу ресторану
Повар
from 01.2006 to 01.2007
(1 year)
ресторан "хата рыбака", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Подача страв.
-Ведення обліку продукції.
Education
ВКУКНТЕУ
Повар 4 разряда, Киев
Specialized secondary, from 2004 to 2006 (2 years)
Підвищення кваліфікації 5 розряд Молодший спеціаліст у 2008 році.
Підвищенням кваліфікації 6 розряд Технік технолог у 2010 році.
Knowledge and skills
- MS Word
- MS Excel
Additional information
Портфоліо страв можу надати ))
Професійні навички:
-Знання європейської, французької, італійської, є невеликі ази паназіатської та японської кухонь.
-Вивчаю молекулярну кухню та різні техніки в приготуванні
-Робота з хлібом
-Досвід роботи 20 років у ресторанах, готелях , комплексах
-Досвід роботи з іноземними шеф-кухарями
-Знання всіх виробничих процесів на всіх ділянках
-Досвід розробки та складання меню, відповідно до концепції ресторану
-Сезонні новинки
-Досвід розробки та складання технологічних та калькуляційних карт
-Організація та обслуговування банкетів, фуршетів, конференцій, шведська лінія ( сніданки , обіди , вечері )
-Організація майстер класів та тренінгів
-Контроль якості страв, що видаються
-Підбір та навчання персоналу
-Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
-Закупівля необхідного інвентарю;
-Робота з постачальниками та укладання договорів;
- Складання меню ресторану під його концепт
-Готовий до відряджень.
- Член в київській асоціації Шеф-кухарів, та Південій асоціації України
-Особисті якості:
- відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, швидке навчання, вміння працювати в команді, високі організаторські здібності, вміння швидко приймати рішення, націленість на результат.
-Знання мов українська, російська – вільно, англійська базова.
Similar candidates
-
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Kyiv -
Шеф-повар
50000 UAH, Kyiv, Zaporizhzhia , more 2 cities -
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-повар
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv, Cherkasy