- PRO
Ігор
Шеф-кухар, 60 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 45 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/11461077/
Work experience
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 10.2022 to now
(2 years 10 months)
Кейтерінг, Київ (сфера обслуговування) (виїздні банкети,фуршети,кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня,Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 03.2022 to 04.2022
(1 month)
Шеф-кухар волонтер. Київ (сфера обслуговування) Кухня з нуля. Розробка меню. Приготування перших та других страв з кухарями -вол, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 06.2020 to 07.2021
(1 year 1 month)
Кейтерінг. Київ. (Сфера обслуговування. Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки. Команда кухарів, проведення майстер-класів., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 02.2020 to 04.2020
(2 months)
Ресторан ,,INK-чорнила,, (сфера обслуговування Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 12.2014 to 06.2019
(4 years 6 months)
Кейтерінг. Київ.(Сфера обслуговування) Виїздні банкети, фуршети, кава-брейки по місту Києву. Європейська кухня, Авторська кухня., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 08.2013 to 06.2014
(10 months)
Ресторан ,,Lemyel,, Київ (сфера обслуговування). Організація роботи кухарів на кухні, розробка нового меню, ведення документації, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни. Кухар -універсал.
from 02.2013 to 08.2013
(6 months)
Ресторан,,Prag,, та ,,Fortes,, Шеф-кухар Пауель Єнсен(датчанин) сфера обслуговування. Відкриття двох ресторанів. Італійська, Фра, Копенгаген (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 01.2012 to 12.2012
(11 months)
Ресторан,, Beer Loft,,. Київ сфера обслуговування., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни гарячого процесу
from 05.2010 to 11.2011
(1 year 6 months)
Ресторан,, Панорама,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар. Портфоліо маю.
from 09.2007 to 03.2010
(2 years 6 months)
Ресторан,, Венеція,, Київ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 02.2006 to 09.2007
(1 year 7 months)
Ресторан,,Рівер-Палац,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф, Шеф-кухар
from 06.2003 to 01.2006
(2 years 7 months)
Ресторан,,Barnadet,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар -універсал, старший зміни. Підміна Шеф-кухаря, приготування блюд, координації роботи кухарів.
from 04.2000 to 05.2003
(3 years 1 month)
Ресторан,, Фараон,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Тех. Училище 14
Слюсар КВП і А, Київ
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (2 years)
Knowledge and skills
- Авторська кухня
- Стресостійкість
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Неконфліктність
- Готування фаст-фуду
- Готування на мангалі
- Пакування готової продукції
- Італійська кухня
- Розробка меню
- Випікання
- Складання технологічних карт
Language proficiencies
- Ukrainian — advanced
- Russian — fluent
Additional information
Член Асоціації Шеф кухарів України.
Бажаєма посада Шеф-кухар.
Шукаю роботу Шеф-кухаря на постійній основі. Готовий взятися за проект. Маю досвід відкриття ресторанів, кафе, бари, паби з нуля. Робота за кордоном. Маю своє обширне меню,зі знаннями італійська,середньоземноморська,американська, Французька, німецька, сучасної української, азіатської (середня), європейська, Авторська кухні. Маю свої рецепти ЗОЖ.
Сучасні подачі блюд. Загальний стаж 19 років.
Координація кухні,робота по чек листам і таймінгу. Проведення брифінгу з працівниками закладу. Спілкування з гостями ресторану під час сервісу. Написання калькуляційних та технічних карт. Організація банкетів та фуршетів.
Допоможу підібрати необхідне обладнання та інвентар. Складу для вашого закладу меню ( звичайне,дієтичне,банкетне,фуршетне,бізнес-плані, піца, сезонні, хоспер, мангал меню,паб меню. Рахуючи концепцію ресторану, побажання господарів і направлення ресторану.Після затвердження меню,зроблю з кухарями пропрацювання блюд, враховуючи і смакову політики. Також швидкість видачі блюд і гарну подачі. Поясню, що таке товарне сусідство. Поясню офіціантам та адміністратору горяще меню і стоп-лист з ранку, що офіціанти в своєму роді ,,Продавці,, повинен пропонувати різні блюда,а не тіж самі. Вміти чітко, ясно і докладно пояснити і довести до відома повару, які побажання виявив гість.
Додаткова інформація і портфоліо при співбесіді.
Перебуваю в Київській Асоціації Шеф кухарів України.
Подивлюсь усі варіанти.
Similar candidates
-
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries -
Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv, Vinnytsia , more 7 cities -
Шеф-повар (Азия)
60000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
50000 UAH, Kyiv