Resume from March 9, 2023

Роман

Администратор ресторана, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

офіціант

from 11.2015 to now (8 years 7 months)
Ресторан Бачевських, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Курси сомельє додатко

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Геологія, Львов
Higher, from 2001 to 2007 (6 years)

Additional education and certificates

Курси сомельє

2019, 2міс

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — average
  • Russian — fluent

Additional information

Голуб’єв Роман Геннадійович

Адреса: м. Львів, вул. Коломийська 12, кв.8
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата і місце народження: 06 вересня 1979р., м. Львів
Сімейний стан: одружений, маю 2 сина, 9 і 17р;

Освіта:
2001-2007: "Львівський національний університет ім. І. Франка".
Спеціальність: “Екологія та охорона навколишнього середовища” (геологічний факультет).

1994-1998: "Львівський технікум промислової автоматики".
Спеціальність: “Виробництво електронно-обчислювальної техніки”

2000: ”ВПУ 27”
Здобув кваліфікацію – офіціант, бармен (3 розряд).

Досвід роботи:
11.2016 і зараз: ТзОВ "Ресторан Бачевських",офіціант .
03.2011 - 11.2016:ПП"Захід-клас"-ресторан "Хутірець",ст.офіціант.
04.2010 -02.2011:ПП «Фест-вест» - бармен.
07.2009-03.2010: МВК «Оріон» - адміністратор ресторану, офіціант
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети і обслуговування.
05.2008-05.2009: ГВК «Панська гора» - адміністратор ресторану, ТВО директора за його відсутності.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети.
07.2002-05.2007: ресторан ”Княжий Львів” – бармен, ТВО адміністратора.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, весіль, а також міжнародних конференцій.
05.2000-05.2002: кафе-бар “Арт-Кристал” - офіціант, бармен.
Профіль організації: Організація та обслуговування виїзних банкетів, фуршетів, весіль ( кейтерінг, а також обслуговування на місці) .
Обов'язки: Обслуговування банкетів, фуршетів, весіль, а також допомога в організації і оформлення цих заходів.

Професійні навики:
Знання комп’ютерних програм: MS-Office, Internet;
Організація, оформлення та обслуговування банкетів, фуршетів, весіль а також міжнародних конференцій, імпрез і урочистостей;
Маю навики роботи зі спеціальними геологічними а також екологічними програмами та засобами .
Робота з R-keeper(B-52) і т.д.


Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовою, базові знання з англійської та польської мов.



04.07.2022р

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: