Resume from April 23, 2024 PRO

Валентина

Категорійний менеджер

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по роботі з клієнтами

from 08.2020 to now (3 years 9 months)
ТОВ "ВКФ "ВВ"", Чернігів (Роздрібна торгівля)

Комплексне забезпечення офісів та підприємств канцелярськими товарами, побутовою хімією. Розширення кола клієнтів та підтримання партнерських відносин.
Досягнення на цій посаді - усвідомлення, що маю хист і бажання для створення продукту, прорахунку і закупівлі!

Керівник відділу "Взуття і галантерея"

from 07.2018 to 06.2019 (11 months)
Shket&Fina, Чернігів (Роздрібна торгівля)

Аналіз попиту покупців у товарній групі "Взуття та галантерея". Закупівля та постачання товару українського виробництва та імпорту (Китай, Туреччина). Складання договорів. Взаємодія з перевізниками, брокерами, складом та бухгалтерією. Участь у ціноутворенні та маркетингових акціях. Пошук нових постачальників та покращення умов з чинними партнерами. Навчання менеджерів постачання, постановка завдань та контроль їх виконання

Менеджер снабжения

from 08.2015 to 06.2018 (2 years 10 months)
Черниговторг ТОВ, Чернигов (Роздрібна торгівля)

Організація та забезпечення безперебійного постачання товарів у магазин, підготовка необхідної документації для укладання договорів постачання, контроль договірних зобов'язань, ведення переговорів з постачальниками щодо зменшення витрат та покращення умов на користь компанії, пошук нових та потенційних постачальників. Робота з документами, поверненнями, рекламаціями, рекламною продукцією, недопущення дебіторської заборгованості за розрахунками з постачальниками, подача платежів у фінансову службу.

Менеджер сбыта

from 08.2012 to 08.2015 (3 years)
ТОВ Севен Систем (Вена), Чернигов (Роздрібна торгівля)

Продаж будматеріалів, меблів, побутової техніки та інших товарів для дому клієнтам Вериною мені території, пошук та розробка нових клієнтів, виписка та відвантаження товару, дебіторська заборгованість, навчання менеджерів-стажерів.

Торговый представитель

from 06.2008 to 12.2008 (6 months)
Рідна марка (Дистрибьюторская фирма)

Собирать заявки на поставку продукции в действующие торговые точки, открытие новых торговых точек, следить за дебиторской задолженностью, составление договоров, следить за выкладкой товара, расстановка холодильного оборудования, внедрение в торговые точки обязательной продукции и расширение ассортимента в действующих торговых точках. Наибольшим достижением было открытие за одну неделю 5 новых торговых точек.

Education

Чернигівський державний педагогічний університет ім. Т.Г. Шевченка

Хіміко-біологічний факультет, біологія и хімія, Чернігів
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Здобула повну вищу освіту за спеціальністю "Педагогіка та методика середньої освіти. Біологія" та кваліфікацію магістра педагогічної освіти. Викладача біології. Вчителя хімії.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Пользователь Internet

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Права категории В


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: