• PRO

Юрій

Керуючий рестораном (запуск та контроль ресторану з нуля), 45 000 UAH

Considering positions:
Керуючий рестораном (запуск та контроль ресторану з нуля), Менеджер ресторану, Операційний директор
Employment type:
full-time, part-time
Age:
43 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Власник - Керуючий рестораном

from 11.2000 to 11.2022 (22 years)
Велика Тарілка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Успішне створення трьох власних брендів, та робота п'ятьох закладів у м. Львів
Керування та супровід своїх брендів :
Велика Тарілка, Папа Джері, Хот Паті Дог, Містер Перфект, Батяр.
Готовий до співпраці з готелями , ресторанами, нічними клубами.
Керування персоналом до 100 працівників.
Особливі якості :
*Стресостійкість"питання завжди можна вирішити без конфлікту"
*Ненависть до злодіїв "сам не краду іньшим не даю"
*Досвід більше 15 років
*Розробка та впровадження меню.
*Підтримка та співпраця з СЕО працівниками
*Контроль роботи або аудит
*Впевнений користувач ПК
"Граючий тренер" - можу замінити будь яку людину з персоналу.
* Пунктуальність
*Ввічливість
Всім хороших пошуків!
Та гарного дня!

Education

ЛДКХПП

Технолог харчових виробництв, Львів
Specialized secondary, from 1999 to 2004 (5 years)

Additional education and certificates

Пройдено безліч курсів по керуванню рестораного господарства

2000 -2012

Knowledge and skills

  • Управління готельно-ресторанним бізнесом
  • Повне ведення рестораного господарства! Без бухгалтерії.
  • Організація заходів

Language proficiencies

  • Ukrainian — above average
  • Russian — average
  • Polish — beginner
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: