- PRO
Дмитро
Керуючий баром, бармеджер, старший бармен, 40 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 26 years
- City:
- Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/11877042/
Work experience
Старший бармен
from 04.2022 to now
(3 years 4 months)
Ресторан LES/YAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
# Контроль роботи бару під час зміни
•Організація та контроль роботи барменів у зміні.
•Контроль швидкості та якості приготування коктейлів та інших напоїв.
•Дотримання санітарних норм та правил гігієни на барі.
•Перевірка чистоти, справності обладнання та наявності необхідних інгредієнтів.
#. Робота з персоналом
•Навчання та наставництво нових барменів.
•Допомога у розподілі завдань між барменами та оптимізація роботи бару.
•Контроль дисципліни, зовнішнього вигляду та професійної поведінки персоналу.
•Вирішення внутрішніх конфліктів у команді.
#Інвентаризація та облік
•Контроль залишків алкоголю, сиропів, льоду та інших інгредієнтів.
•Ведення обліку списань та втрат.
•Передача інформації про необхідність дозамовлення продукції барменеджеру.
#Робота з гостями
•Контроль рівня сервісу та комунікації барменів з клієнтами.
•Вирішення конфліктних або спірних ситуацій із гостями.
•Прийом замовлень у разі необхідності.
# Взаємодія з кухнею та офіціантами
•Узгодження подачі напоїв разом зі стравами.
•Співпраця з офіціантами для правильного розподілу замовлень.
•Консультація персоналу щодо характеристик напоїв та рекомендацій до страв.
Барменджер
from 02.2019 to 02.2022
(3 years)
Sun-Wasp, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи бару
•Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості напоїв.
•Розробка та впровадження нових коктейльних карт, винних та барних меню.
•Впровадження сучасних технік міксології та трендів у барній сфері.
•Взаємодія з постачальниками, замовлення алкоголю, сиропів, соків, льоду та інших барних інгредієнтів.
•Оптимізація витрат, контроль собівартості напоїв, мінімізація списань та втрат.
Управління персоналом
•Підбір, навчання та адаптація нових співробітників (барменів, офіціантів, помічників).
•Організація тренінгів та майстер-класів для персоналу.
•Складання графіків роботи, розподіл змін та навантаження між співробітниками.
•Мотивація команди, створення комфортної робочої атмосфери.
•Контроль дотримання санітарних норм і правил безпеки на робочому місці.
Education
ОТК ОНАХТ
Технолог хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів, Одеса
Specialized secondary, from 2014 to 2018 (4 years)
Knowledge and skills
- Робота з переліком бару
- Уміння аналізувати
- Розуміння роботи б/а історії в барі.
- Навчяння персоналу
- Ведення переговорів з постачальниками
- Знання і розвиток по темі міксології
- Знання міцної групи алкоголю
- Організація заходів
- Комунікабельність
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- Russian — advanced
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
55000 UAH, Odesa, Kyiv, Remote -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Odesa, Dnipro , more 7 cities -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Odesa, Dnipro , more 4 cities -
Директор
40000 UAH, Odesa -
Директор з логістики
Odesa, Dnipro , more 8 cities -
Головний інженер, керівник
50000 UAH, Odesa, Vinnytsia , more 6 cities