Resume from April 25, 2024 PRO

Дмитро

Кухар, шеф, старший зміни (мангал, гарячий цех, холодний процес), піцайоло, сушист, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Boryspil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 09.2022 to 01.2024 (1 year 4 months)
Кафе Pivostriv, Сошників (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (основне, бенкетне), набір персоналу, контроль роботи кухарів, закупка товару, переобліки, інвентаризації, прийом замовлень на бенкети, і тд!

Шеф-кухар

from 02.2021 to 09.2022 (1 year 7 months)
Good food delivery, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск доставки їжі з 0, запуск меню, створення меню, набір персоналу, розробка логотипу, запуск сайту, адміністрування проекту, реклама, розробка акціїних пропозицій, контроль виконання санітарних вимог, періодично робота на кухні!

Шеф-кухар

from 09.2015 to 09.2021 (6 years)
DR.PUB, Борисполь (Харчова промисловість)

Оновлення меню пабу, набір, навчання персоналу. контроль видачі готових страв, складання закупівельних листів, закупівля продуктів, проведення переобліків, інвентаризацій, виїздні банкети, обслуговування кетерінг, робота на відкритій кухні.

Шеф-кухар

from 07.2014 to 08.2015 (1 year 1 month)
рк "бархат", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, набір персоналу, складання технологічних та калькуляційних карт, розробка нового меню європейської, італійської, японської кухні. контроль виконання норм сес, товарного сусідства, контроль віддачі продукції, складання заявок, закупівля товарів, обслуговування бенкетів до 350 осіб.

Старший кухар

from 09.2013 to 10.2014 (1 year 1 month)
БК "Авитор", Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню для клубу, відкриття кухні з 0 (посуд, обладнання, інвентар). складання калькуляційних та технологічних карт, набір персоналу кухні та технічного персоналу, контроль виконання санітарно-гігієнічних вимог, контроль якості приготовлених страв, складання заявок на купівлю продуктів, актів списання, інвентаризацій.

Старший кухар

from 03.2011 to 10.2011 (7 months)
Рос Интер Аеро, Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль віддачі страв

Старший кухар

from 10.2010 to 08.2013 (2 years 10 months)
КРК Бархат (Борисполь), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування Японської та італійської, європейської кухні, розробка нового меню, складання калькуляційних карт, навчання персоналу, контроль видачі страв

Кухар

from 11.2008 to 10.2010 (1 year 11 months)
ресторан "Нон Стоп", Борисполь (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв європейської та японської кухні.

Кухар

from 09.2007 to 10.2008 (1 year 1 month)
ресторан "Танжер", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв; контроль віддачі готової продукції, дотримання санітарних норм, складання закупівельних листів, прийом товару

Education

ВПУ- #38

Кухар - кондитер, Голованівськ
Specialized secondary, from 2004 to 2007 (3 years)

Отримав спеціальність кухар кондитер 5го розряду!

Knowledge and skills

Керування транспортними засобами Розробка сайтів Управління персоналом Комунікабельність Неконфліктність MS Office Користувач ОС Windows Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування страв Приготування холодних страв Українська кухня Європейська кухня Готування суші Пакування готової продукції Готування піци Готування фаст-фуду Готування на мангалі Італійська кухня Розробка меню Складання технологічних карт Випікання Готування шаурми Цілеспрямованість Адаптивність HTML CSS Figma SASS Git Верстка Adobe Photoshop Користувач ПК Bootstrap Знання методології БЕМ jQuery GitHub Уважність JavaScript

References

  • Пацалюк Консантин

    Пацалюк Консантин

    Директор, РСК Молодь

    Contact details are hidden
  • Моджеевский Дмитрий

    Моджеевский Дмитрий

    Директор, папа-тао

    Contact details are hidden
  • Зубок Андрей

    Зубок Андрей

    Директор, ФОП

    Contact details are hidden

Additional information

Спеціаліст з перспеквою та досвідом роботи в ресторанах, кафе, РК, БК, відповідально ставлюся до роботи, є бажання розвиватися в даній сфері, комунікабельний. є досвід управління персоналом кухні до 20 осіб. Маю досвід приготування їжі на виїздах, проводив майстер-класи як для дітей та і для дорослих.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: